SMAC-MCA B.V.

www.smac-mca.nl

SMAC huurt al ruim 10 jaar verschillende ruimten bij Place for Bizz. We maken regelmatig gebruik van de gemeenschappelijke vergaderruimten. We hadden een jaar lang extra ruimte nodig en konden gewoon een aan ons grenzende ruimte huren. De flexibiliteit om te groeien of te krimpen is dan ook een groot voordeel voor ons gebleken. – Jos Mooren

SMAC-MCA BV maakt precisie aandrijvingen gebaseerd op moving coil technologie. Deze actuatoren zijn uniek doordat de kracht, positie en snelheid volledig programmeerbaar zijn. Ze zijn ontworpen voor zeer hoge acceleraties in combinatie met een micron level nauwkeurige reproduceerbaarheid. Dit maakt ze geschikt voor een brede range van toepassingen in de sectoren automotive, electronics, medical, food and packaging.

SMAC heeft de hoofdvestiging in Californië. Hier vind de ontwikkeling van de actuatoren plaats en het grootste deel van de productie.

SMAC-MCA B.V.

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.