Place for Bizz ondersteunt ons in onze professionaliteit naar onze leden. Naast onze zeer representatieve locatie biedt Place for Bizz professionele ondersteuning in onze telefonische bereikbaarheid, bij de ontvangst van onze relaties en denkt daarnaast met ons mee rond diverse ledenactiviteiten, zoals workshops en ledenvergaderingen.

Place for Bizz vormt een spin in het web in het enorme netwerk wat het te bieden heeft. Place for Bizz verbindt. – Manuela de Heer-de Vaan

SKILZ at work (Stichting Kollegiale In- en Uitleen Zuidnederland) heeft als core business het collegiaal oplossen van tijdelijke capaciteitsproblemen met vakkundig personeel. De participanten van SKILZ bestaan uit 110 installatiebedrijven en E en W installateurs. Door de actieve houding van de stichting gaan er wekelijks een hoog aantal collegiale uren door de vestiging heen.

SKILZ at work

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.