Reclamestudio GO

www.reclamestudiogo.nl

Na 12 jaar werken vanuit huis was ik toe aan iets anders. Ik heb gezocht naar een locatie met uitstraling en voldoende faciliteiten en heb deze gevonden in Place for Bizz Helmond. Gasten worden netjes ontvangen, de telefoon wordt voor je opgenomen en pakketjes voor je aangenomen. Daarnaast zijn er altijd extra ruimtes beschikbaar voor vergaderingen en meetings. Prettige locatie en een prima service! – Rob Vogels

 

Al sinds 2006 help ik ondernemers, communicatiemensen en marketeers vooruit met het vormgeven en realiseren van uiteenlopende reclame-uitingen. Doordat ik de weg weet in reclameland, nuchter na- en meedenk en het vak niet moeilijker maak dan het is noemen ze me vaak de creatieve reclamevogel. Ik beschouw dit als een compliment. Mijn nest zit in Place for Bizz Helmond, kantoor 36. Dus als jullie vast zitten met een vraagstuk op het gebied van reclame, online of offline en jullie zoeken een bevlogen vormgever en grafisch specialist bel dan de creatieve reclamevogel van Reclamestudio GO of vlieg even binnen!

Reclamestudio GO

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.