Provilan

www.provilan.nl

Place for Bizz is een geweldige organisatie voor starters en groeiende bedrijven. Geen onzin of ingewikkelde constructies, maar een serieuze teamspeler. Het gediplomeerde personeel pakt je telefoon op als je er niet bent en er zijn veel mogelijkheden voor vergaderingen en conferenties. Voor ons is het de place to be. – Wilco Gevers

 

Provilan® is een merknaam van Probiotic Group en heeft de ambitie om één van de meest toonaangevende merken op gebied van reiniging en verzorging te worden. Provilan® staat voor innovatieve milieuvriendelijke producten met toevoeging van behulpzame micro-organismen op gebied van reiniging en verzorging. Hiermee kunnen consumenten een beter gevoel van welzijn en veiligheid ervaren en bewust een gezondere levensstijl nastreven.

Bij onze producten hoort een optimale duurzaamheid om zo de ecologische voetafdruk door alle gebruikers van onze producten tot het hoogst haalbare minimum te reduceren. Wij zijn van mening dat we de wereld niet hebben geërfd van vorige generaties maar hem in bruikleen hebben van onze toekomstige generaties. Daarom passen wij het begrip duurzaamheid overal zo breed mogelijk toe.

Wilco Gevers - Provilan

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap

8,1
10 0
Place for Bizz
83 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2018 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.