OZL Brabant

www.ozl.nu

Wij, zoals wij nu bij Place for Bizz Eindhoven Noord zijn gehuisvest, zijn de afdeling Onderwijsondersteuning Zieke Leerlingen (OZL) Midden- en Oost-Brabant, onderdeel van de IJssel groep. Wij begeleiden ernstig, chronisch, langdurig zieke leerlingen van 4-18 jaar op het Basisonderwijs, Voortgezet Onderwijs en MBO. Je kunt dan denken aan een jongetje als Tijn, van de nagellakactie, die door ons begeleid werd. Wij proberen er samen met de thuisschool voor te zorgen dat zieke leerlingen niet hoeven te blijven zitten en gewoon examen kunnen doen.

De ligging van het gebouw vlak bij de uitvalswegen naar Tilburg, Den Bosch, Helmond en de Kempen en aan de rand van Eindhoven was voor ons een belangrijke voorwaarde. Ons werkgebied bestrijkt immers de hele provincie Brabant, behalve Breda.

Jullie meerwaarde zit voor onze organisatie in de eerste plaats in de persoon van Marc Kuipers. Hij heeft ons warm onthaald en zei blij te zijn om ook een non-profitorganisatie te mogen verwelkomen op deze locatie. En dat hij in het kader van maatschappelijk ondernemen bereid was om iets voor onze vrijwillige leerkrachtenpool van 44 bevoegde leerkrachten en docenten, die lesgeven in de ziekenhuizen en bij de zieke leerlingen thuis, te organiseren. Dat betekent dat tweemaal per jaar onze vrijwilligersbijeenkomst gesponsord wordt, wat betreft zaalhuur en lunch. En hij hield woord: op 28 maart zijn wij verhuisd en al op 5 April hadden wij een bijeenkomst met de vrijwilligers en was de zaalhuur en lunch perfect geregeld door hem. Verder was ook Monique bijzonder behulpzaam bij de opstartfase. Waarvoor dank. En dat geldt ook voor iedereen van catering en receptie

En natuurlijk is daar een prachtig gebouw, lekker nieuw ruikend en zeer sfeervol en comfortabel qua inrichting waarin wij ons prima thuis voelen. Het is allemaal zeer goed gefaciliteerd.

Place for Bizz is als een warme deken, waar in alle opzichten goed voor je gezorgd wordt, zodat wij ons kunnen concentreren op het werken met een zeer kwetsbare doelgroep.

anja.dejong@ijsselgroep.nl

 

 

OZL Brabant

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2018 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.