MG Media

www.mgmedia.nl

Place for Bizz Delta is een uitstekende locatie. Representatief, goed bereikbaar, goede parkeerfaciliteiten en vriendelijke medewerkers. Kortom het visitekaartje voor ieder bedrijf. – Marcel van Gils

MG Media is een bedrijf gespecialiseerd in het uitgeven van sponsored magazines, gidsen en kranten. Dit doen zij voor verschillende opdrachtgevers, zoals scholen, EHBO, politie, Dierenbescherming en verschillende (lokale) evenementen zoals de Truckrun Valkenswaard.

Wanneer organisaties en verenigingen niet beschikken over voldoende middelen om hun doelgroep te bereiken kan MG Media hen ondersteunen. Denk aan de kostprijs van (bestaande) communicatiemiddelen zoals krant, magazine en website reduceren d.m.v. advertentiewerving. Daarnaast kan MG Media voorzien op het gebied van teksten schrijven, opmaak (DTP), druk, verspreiding en commercialiseren van de uitgave door (web)advertenties.

MG Media

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.