Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf

www.imk.nl

Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) is een private onderneming met een maatschappelijke missie. Vanuit diverse locaties werkt het IMK aan het duurzaam borgen van financiële zelfstandigheid bij gevestigde én startende ondernemers. Alles onder het motto ‘Voortaan kan de ondernemer het helemaal zelf.’  Het IMK staat ondernemers op cruciale momenten bij met advies, begeleiding en ondersteuning. Of het nu gaat om starten, groeien, overleven of stoppen. Het bedrijf werkt hierbij nauw samen met banken, MKB, gemeentelijke overheden, Kamer van Koophandel en andere relevante spelers en beschikt over een eigen Kenniscentrum.

 

Eén van de kantoorlocaties van het IMK is Place for Bizz Eindhoven De Hurk.  Een locatie die goed past bij de bedrijfsvoering: ondernemend en professioneel. – Maurice Croux

 

Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.