Fraai Staal

www.fraaistaal.nl

Place for Bizz heeft Fraai Staal de mogelijkheid geboden om een lang gekoesterde droom te verwezenlijken; een fietsenzaak in het centrum van Eindhoven met een sterke buurtfunctie en een laagdrempelige toegang voor fietsvrienden. – Rob Rooijens

 

Onze passie voor het traditionele stalen rijwiel en de schoonheid ervan zijn onze inspiratiebron.

We hebben altijd een ruim assortiment vintage rijwielen uit Frankrijk. Natuurlijk kunnen we ook jouw favoriete stalen ros weer helemaal piekfijn in orde maken wanneer dat nodig is. Wil je een mandje, verse stuurtape, nieuwe bandjes of een ander zadel dan helpen we jou bij de keuze en de montage. zo geven we je lievelings rijwiel de uitstraling die bij jou past. Omdat we ook de ruimte willen bieden om zelf aan een fiets te sleutelen, hebben we in onze werkplaats alvast een speciale plek voor je ingericht.

Zoek je echt iets unieks dan bieden we met onze Fraai Staal rijwielen een collectie handgebouwde en stijlvolle fietsen. Je kan door ons een fiets naar je eigen wensen laten samenstellen. Kom bij ons langs en kies een van de mooie vintage frames die als basis kan dienen. In overleg bouwen we dan jou eigen unieke Fraai Staal rijwiel.

Tot ziens bij Fraai Staal

Fraai Staal

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.