FIMA Groep

www.fimagroep.nl

FIMA Groep BV bestaat uit diverse professionele disciplines en heeft als doel het bieden van integrale schuldhulpverlening aan ondernemers en hybride-ondernemers. Hierbij wordt altijd gedacht vanuit de richtlijn een oplossing te zoeken voor alle betrokken partijen.

FIMA Groep stimuleert de ondernemer om in eigen inkomen te blijven voorzien en zoeken naar de best haalbare oplossingen voor de ontstane situatie. Schuldeisers hebben in beginsel recht op 100% betaling. Echter wanneer op deskundige wijze kan worden aangetoond dat dit onder de gegeven omstandigheden niet haalbaar is, tracht FIMA Groep samen met de klant, schuldeisers en andere betrokken partijen te komen tot een (vanuit dat perspectief gezien) optimaal resultaat. Uitgangspunt is beperking van de schade, voor zowel de klant als voor de schuldeisers.

FIMA Groep B.V.

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2018 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.