Dutch Accounting House

http://www.dutchaccountinghouse.com/

Wij huren bij Place for Bizz vanwege de goede bereikbaarheid, flexibiliteit en een professionele dienstverlening met huiselijke gezelligheid tegen beheersbare kosten. De gastvrijheid van de receptie en persoonlijke dienstverlening maakt onze keuze helemaal af – René Schavemaker

Dutch Accounting House is een allround administratiekantoor met vestigingen in Helmond, Amsterdam en Delft. De missie van Dutch Accounting House is het verrichten van persoonlijke en professionele allround administratieve dienstverlening tegen concurrerende tarieven voor zowel het klein-, midden- als grootbedrijf. Dutch Accounting House onderscheidt zich van andere administratiekantoren in Nederland door haar houding en mentaliteit. Klanten blijken Dutch Accounting House vooral te waarderen om haar persoonlijke betrokkenheid, naast haar professionele kwaliteiten. Dutch Accounting House werkt niet vóór haar klanten maar mét haar klanten. Dutch Accounting House is een onderneming waar haar medewerkers met plezier werken. De medewerkers zijn geïnspireerd en doen hun werk met bezieling. Motivatie en kwaliteit waarborgen de continuïteit van onze dienstverlening. Het motto van Dutch Accounting House luidt dan ook ‘al het goede komt uit jezelf’.

 

 

Dutch Accounting House

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.