Place for Bizz heeft De Fietsbrigade de mogelijkheid geboden om een lang gekoesterde droom te verwezenlijken; een fietsenzaak in het centrum van Eindhoven met een sterke buurtfunctie en een laagdrempelige toegang voor fietsvrienden. – Rob Rooijens

We zijn fietsenbouwers en daarnaast kun je bij ons terecht voor reparatie en onderhoudt aan je rijwiel of een kwalitatief goede tweedehandse fiets. We hanteren interessante tarieven en hanteren de stelregel “niets is kapot”. Omdat we ook de ruimte willen bieden om zelf aan een fiets te sleutelen, hebben we in onze werkplaats alvast een speciale plek voor je ingericht.

Zoek je iets speciaals dan bieden we met onze collectie Fraai Staal rijwielen altijd een mooie collectie handgebouwde en stijlvolle fietsen. Natuurlijk kun je ook een fiets naar je eigen wensen samenstellen. Kom bij ons langs en kies een van de mooie vintage frames die als basis kan dienen. In overleg bouwen we dan jou eigen unieke Fraai Staal rijwiel.

Huurders van Place for Bizz krijgen bij ons 10 % korting op onderdelen en arbeid.

Dwight & Rob - De Fietsbrigade

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap

8,1
10 0
Place for Bizz
83 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2018 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.