Place for Bizz is voor ons de perfecte moderne professionele werkplek. Een ideale ligging in het centrum. En niet te vergeten de host die je iedere dag vriendelijk begroet en voor je paraat staat om bijvoorbeeld je klanten te ontvangen is erg fijn! – Mark Donders

Een frisse wind. In onze huidige economie zetten we grondstoffen om in producten die vaak aan het einde van hun levensduur worden weggegooid of verbrand. Zonde. Als je processen anders organiseert, je producten anders fabriceert, een slimme keuze maakt uit je grondstoffen dan kunnen grondstoffen weer teruggebracht worden naar hun oorspronkelijke vorm. De Bries staat voor het stimuleren van de circulaire economie. Het is een verbindende schakel tussen innovatieve productdenkers en de markt (particulieren en bedrijven), zodat we met z’n allen ons aandeel leveren in het sluiten van de cirkel. Dit alles zorgt niet alleen voor een groenere wereld: ook de werkgelegenheid wordt gestimuleerd! De Bries wil het voor iedereen makkelijker en plezieriger maken om geen grondstoffen te verspillen en het afdankmoment van mensen tegengaan. De ideeën van De Bries geven start-ups kansen om te groeien. De Bries: een frisse wind door onze economie en in het circulair denken en doen! Bovendien heeft De Bries ook producten, voor zowel particulieren als bedrijven, die geboren zijn uit slimme ideeën voor een schonere wereld.

De Bries

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2018 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.