mr. Cuijten Advocatuur

https://www.mrcuijten.nl

mr. Cuijten Advocatuur is een jong en toegankelijk advocatenkantoor, dat is gevestigd in het centrum van Valkenswaard. mr. E.J.A. (Iris) Cuijten is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, het familierecht en het verbintenissenrecht. Zij staat zowel ondernemers als particulieren bij. Bereikbaarheid, transparantie en laagdrempeligheid staan hoog in het vaandel, maar deze gaan uiteraard hand in hand met de klassieke kernwaarden van deskundigheid, vertrouwelijkheid en daadkracht. 

Elke week vindt er op woensdagochtend van 10 tot 11 uur een gratis inloopspreekuur plaats op het kantoor aan de Kerkhofstraat 21 te Valkenswaard, waar iedereen welkom is om zijn of haar vraag, probleem of situatie tegen het licht te houden.

Wil je eens kennismaken of heb je een vraag of situatie waarmee ik je kan helpen? Bel dan gerust eens op of loop eens binnen!

Waarom Place for Bizz?
Place for Bizz biedt starters een mooie plek en een mooi pakket faciliteiten, tegen een juiste prijs. Het heeft een mooie uitstraling, veel faciliteiten worden centraal geregeld en, ondanks dat je alleen in je bedrijf werkt, heb je toch het gevoel dat je niet alleen werkt, door de vele medehuurders om je heen.

Onze ondernemers

Share: