Kuijken Letselschade & Advocatuur

https://www.kuijkenadvocaten.nl

Kuijken Letselschade & Advocatuur is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat slachtoffers van verkeersongevallen, arbeidsongevallen, geweldsmisdrijven en andere schadeveroorzakende gebeurtenissen bijstaat.
Wanneer iemand slachtoffer wordt van een ongeval waarbij lichamelijk en/of psychisch letsel wordt opgelopen, dan komt er veel op deze persoon af. De deskundigen bij Kuijken Letselschade & Advocatuur helpen bij het verhalen van de schade op de aansprakelijke partij. De kosten van rechtsbijstand worden daarbij verhaald op de wederpartij, zodat deze niet door het slachtoffer worden gedragen.
Waar onze advocaten bij Kuijken Letselschade & Advocatuur zich bezig houden met het aansprakelijkheidsrecht, meer in het bijzonder personenschade, zijn onze advocaten bij Kuijken Advocaten actief op diverse andere rechtsgebieden. Indien behoefte bestaat aan rechtsbijstand op het gebied van incasso’s, MKB, arbeidsrecht of het familierecht, dan helpen wij u graag.
Indien u vragen hebt of eens vrijblijvend kennis wil maken, dan vernemen wij dit graag. Wij zijn bereikbaar op 040-2044445 (Kuijken Advocaten) of 040-2040500 (Kuijken Letselschade & Advocatuur of per e-mail op [email protected]

Onze ondernemers

Share: