Detaservice

www.detaservice.nl

Detaservice heeft gekozen voor een locatie van Placeforbizz in Einhoven op de Hurk, omdat deze plek een ideale bereikbaarheid heeft voor zowel onze klanten als kandidaten die bij ons op gesprek komen. Er is ruim voldoende mogelijkheid tot parkeren in de directe omgeving en met openbaar vervoer stap je voor onze kantoordeur uit! De centrale balie en mogelijkheid tot gebruikmaking van zowel kleine als grotere vergaderruimte is ideaal voor elk soort bijeenkomst.
We zien er naar uit dat er straks nog meer en betere mogelijkheden zijn door de uitbreiding van het kantoor, waarbij er ook ruimte is om gebruik te maken van flexplekken. Wederom een extra reden om tevreden te zijn met ons kantoor op de Hurk in Eindhoven. Tenslotte is het ideaal dat winkelcentrum de Hurk op de hoek ligt, zo kan je nog snel even een boodschap doen na je werkdag op kantoor.

Succes is mensenwerk en organisaties die de juiste medewerkers weten te vinden, hebben een belangrijke voorsprong. Succesvolle organisaties kunnen daarom niet meer zonder een professioneel personeelsbeleid. Steeds vaker kiezen zij daarbij voor een sterke partner als Detaservice. Detaservice is sterk in werk. Dat is ons statement. En dat maken we dagelijks waar. Detaservice is een allround specialist in personeelsvraagstukken. Jarenlange ervaring en vakkennis zijn onze tools. In de samenwerking met onze opdrachtgevers houden wij de lijnen kort en de communicatie duidelijk.
U kunt rekenen op betrokken specialisten die zich persoonlijk verantwoordelijk voelen voor de kwaliteit van de samenwerking met u. Professioneel personeelsbeleid vraagt om een brede kijk op de zaak. Onze dienstverlening sluit daar naadloos bij aan. Uitzenden of detacheren, werving en selectie, grensoverschrijdende bemiddeling, payroll en personeelsadvies zijn gericht op tijdelijke en vaste medewerkers binnen uw organisatie. Het zijn onze specialismen die wij in overleg met u flexibel inzetten waar u ze nodig heeft. En we zijn daarbij pas tevreden als u het bent.
Met Detaservice bent u verzekerd van een deskundige en betrokken partner die actief en creatief met u meedenkt. Een eerste kennismaking is dan ook vaak het begin van een langdurige relatie.

Onze ondernemers

Share: