Wist je dat… wij helpen bij onderwijsondersteuning voor zieke leerlingen in Nederland?

 

Sinds kort is OZL, dat staat voor Onderwijsondersteuning Zieke Leerlingen, bij ons gevestigd in Eindhoven Noord.
OZL is onderdeel van de IJssel groep en zij begeleiden ernstig, chronisch, langdurig zieke leerlingen van 4-18 jaar op het basis-, voortgezet en het middelbaar beroepsonderwijs. Er kan dan worden gedacht aan Tijn, het jongetje van de nagellakactie, die zij ook hebben begeleid. OZL probeert samen met de thuisschool ervoor te zorgen dat zieke leerlingen niet blijven zitten en gewoon examen kunnen doen. Een geweldig en innovatief hulpmiddel helpt hen daar enorm bij, dat is namelijk het project ‘De Klasgenoot’. Een computer met camera, gesponsord door KPN. Hierdoor kan de leerling vanuit huis dezelfde lessen blijven volgen van dezelfde leerkracht. OZL Midden- en Oost-Brabant doet dit werk met 6 collega’s: 5 consulenten en een Management Assistente.

‘’De ligging van het gebouw is ideaal, makkelijk te bereiken door alle collega’s en bovendien vlakbij alle uitvalswegen richting Tilburg, Den Bosch, Helmond en de Kempen waar ons werkgebied zich voornamelijk bevindt.’’ Aldus Anja de Jong, Coördinator OZL Midden- en Oost- Brabant.

Place for Bizz is verheugd om deze non-profitorganisatie als huurder te mogen verwelkomen. OZL organiseert tweemaal per jaar een vrijwilligersbijeenkomst, deze geheel verzorgde dag wordt door Place for Bizz gesponsord.

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.