Wist je dat... koffiedrinken bij Place for Bizz goed voor het milieu is?

Onlangs werden wij verrast door onze koffieleverancier met een certificaat voor duurzaamheid. Met ons koffieverbruik hebben wij de volgende positieve milieuresultaten behaald:

 

Place for Bizz Valkenswaard

Besparing van 2926 kilo CO2-uitstoot
Deze CO2-besparing is gerealiseerd via het Cooking Stoves project in Oeganda dat is opgezet in samenwerking met de Climate Neutral Group

3 Cooking Stoves in gebruik genomen
In Oeganda zijn 3 Cooking Stoves geplaatst bij gezinnen. Deze stoves dragen bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot, de gezondheid en zelfredzaamheid.

32 bomen minder gekapt
Door de efficiënte Cooking Stoves is er 9842 kilo minder houtskool verbruikt, waardoor 32 bomen nog steeds met hun wortels in de aarde staan.

Gecertificeerd door de Climate Neutral Group
De Melange d’Or Futuro Verde koffiebonen zijn gecertificeerd CO2-neutraal in de hele keten van koffieteelt tot en met de koffieconsumptie.

 

Hartstikke leuk natuurlijk, want wij verbruiken heel wat koffie in onze 4 business centers in Eindhoven, Valkenswaard en Helmond. Het is mooi dat wij met die liters koffie de CO2-uitstoot beperken en dat wij bijdragen aan een mooi ontwikkelproject in Oeganda. Laten we hier nog een lekker kopje koffie op drinken.

 

Bekijk hier ons certificaat

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.