Werner Töller: de eerste Place for Bizz-huurder in Eindhoven Noord

In 1553 ontdekte de Engelse ontdekkingsreiziger Richard Chancellor de Noordkaap. Een kleine 465 jaar later is Werner Töller de eerste Place for Bizz-huurder die gebouw Noordkaap in Eindhoven heeft ontdekt. De avontuurlijke ondernemer hoopt lang plezier te hebben van zijn vondst.

Töller is directeur van Excellent Holding BV, dat de werving-en-selectiebureaus ExcellentMatch en ExcellentSecretary exploiteert. Hij zit sinds begin deze maand in business center Eindhoven Noord. Vanaf zijn hoekkantoor, op de vijfde etage van Noordkaap, heeft hij een prachtig zicht over de skyline van Eindhoven. “Het kantoor heeft veel lichtinval. Dat vind ik erg prettig”, zegt hij.

Te weinig dynamiek
De inwoner van Best was al een tijdje op zoek naar een nieuw kantoor in een gunstig zakenklimaat. “Hiervoor huurde ik een kantoor boven een uitzendbureau. Dat was het niet helemaal voor me. Er was te weinig dynamiek. Het was geen representatieve locatie om klanten en kandidaten te ontvangen.”

 

Werner Töller in zijn nieuwe kantoor.

 

Direct enthousiast
De ondernemer oriënteerde zich op een nieuwe locatie en kwam in contact met Marc Kuipers, algemeen directeur van Place for Bizz. Töller: “Marc informeerde me over Eindhoven Noord. Toen hij me de plannen liet zien, was ik direct enthousiast. Het full-service-concept spreekt me erg aan.”

Als groot pluspunt van Eindhoven Noord noemt hij de bereikbaarheid. “Ik werk landelijk en dan is deze locatie ideaal. Binnen een paar minuten zit ik op de A2. Maar deze plek heeft natuurlijk veel meer voordelen. Dat begint al in de ontvangsthal. De hele uitstraling van het gebouw is erg goed en representatief. Bovendien is er hier volop levendigheid en parkeergelegenheid en is de huurprijs zeer acceptabel. ”

Töller is dus duidelijk gewend aan zijn nieuwe werkplek. Alleen de plant in de hoek van zijn kantoor heeft nog wat aanpassingsproblemen, verraden de hangende bladeren. Lachend: “Die heeft wel een klap gehad van de verhuizing. Maar waar hij nu staat, krijgt hij veel licht. Dat komt dus ook wel goed.”

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.