Vygon Nederland nieuwe ‘penningmeester’

nieuwe penningmeester Place for Bizz

In 1994 – het jaar dat de Braziliaanse Ronaldo bij PSV ging voetballen – ging Aktiva Tours BV huren bij Place for Bizz in Valkenswaard. Ruim 25 jaar later vertrekt de aanbieder van fiets- en wandelreizen naar een nieuwe bestemming en dragen ze de koffiemuntjes symbolisch over aan Vygon Nederland.

Wat, koffiemuntjes? Inderdaad. In het Flippotijdperk gaven we huurders namelijk muntjes om heerlijke filterkoffie te kunnen halen in het business center. Maar blijkbaar hadden ze bij Aktiva geen cafeïne nodig om actief te blijven. De muntjes verdwenen in een la en bleven daar liggen.

Cultureel erfgoed

Toen Aktiva kort geleden het kantoor leegruimde, kwam de plastic valuta weer tevoorschijn. Weggooien vonden ze zonde – het ging tenslotte om een stukje cultureel erfgoed. Daarom droegen ze de muntjes symbolisch over aan Vygon Nederland. Met 22 jaar huurervaring bij Place for Bizz zijn zij nu de langstzittende huurder in ons Kempische centrum. Dat vroeg natuurlijk om een officieel momentje.

Of Vygon veel plezier aan de koffiepenningen zal beleven, is nog maar de vraag. De koffieapparaten uit de jaren negentig zijn inmiddels allemaal vervangen. Bovendien hebben onze huurders ook geen muntjes meer nodig om een kopje verse warme energiedrank te tappen.

Vygon Nederland, pas goed op de muntjes! En Aktiva, bedankt voor 25 jaar trouwe klandizie! Jullie zijn natuurlijk altijd van harte welkom om bij Place for Bizz een kopje koffie te komen drinken!