- INGEVULD - Vacature: Host bij Place for Bizz

Per direct is Place for Bizz op zoek naar een vakantiekracht voor de maanden juli en augustus en vanaf september een vaste oproepkracht, voor minimaal 8 uur per week. Heb je interesse in de functie oproepkracht en ben je per direct beschikbaar zien we dat natuurlijk ook graag.

Wij zoeken iemand die op korte termijn beschikbaar is, mag ook schoolverlater zijn, en die beschikt over eigen vervoer. Het gaat om de functie:

 

Host bij Place for Bizz

Een goede gastheer of gastvrouw heeft een gastvrije en oprecht betrokken benadering. Bij Place for Bizz willen we dat gasten (klanten) zich écht welkom én betrokkenheid voelen. Onze medewerkers moeten zich daarvoor eerst welkom voelen voordat ze klanten hetzelfde gevoel kunnen geven. Bij Place for Bizz willen we dat gasten (klanten) altijd betrokkenheid ervaren. “Oprechte betrokkenheid brengt ons dichter bij onze ultieme kernwaarde: customer intimacy.”

 

Functieomschrijving van een host:

Je bent als host verantwoordelijk voor alle dagelijkse werkzaamheden die bijdragen aan een maximale tevredenheid bij onze klanten (huurders) bij Place for Bizz. Je bent het voorbeeld van gastvrijheid en je weet als geen ander hoe je onze gast (klant) dagelijks oprecht van dienst kunt zijn.

Je hebt affiniteit met een zakelijke werkomgeving en gedragsregels. Daarnaast heb je affiniteit met facilitaire en horeca activiteiten. Je beweegt je graag onder en met mensen en je haalt ook voldoening uit de organisatie van activiteiten van of voor onze klanten. Je hebt een commerciële “antenne” zowel in het belang van Place for Bizz en of haar klanten. Gastvrijheid en betrokkenheid is van toepassing op de gehele werkomgeving waaronder: collega’s, klanten, gasten, leveranciers, etc.

 

Profiel van een host:

 • Gastvrij en dienstbaar
 • Representatief
 • Enthousiaste uitstraling
 • Zakelijk
 • Verantwoordelijk
 • Zelf startend en ondernemend/initiatief
 • Opgeruimd
 • Opmerkzaam (waaronder oog voor detail)
 • Organiserend
 • Naar buiten gericht (klant en netwerk oriëntatie)
 • Flexibele werkhouding (zowel werkzaamheden als werktijden)
 • Kennis van en ervaring met gangbare kantoorautomatisering (outlook, word, Excel)

 

De ultieme kernwaarde van Place for Bizz is customer intimacy (de liefste) gedreven door:

 • Mensgericht (o.a. klantgericht)
 • Overtreffend (o.a. van klantverwachtingen)
 • Open (o.a. communicatief en teamwerk)

 

 

Heb je interesse?

Wij zien je CV (inclusief foto) en motivatiebrief met belangstelling tegemoet. Deze kan gestuurd worden naar mevr. Monique Verdonk (monique@placeforbizz.nl).

 

Over Place for Bizz Business Centers:

Place for Bizz is een regionale aanbieder van full service Business Centers in de Brainport regio met een focus op flexibiliteit en gemak. Place for Bizz biedt professionele huisvesting op maat voor zelfstandige professionals, flexwerkers, jonge groeiende (internationale) bedrijven en nevenkantoren. Naast professionele huisvesting biedt Place for Bizz een dynamische en ondernemende sfeer en aanvullende diensten voor ondernemers.  Place for Bizz is gevestigd op 4 locaties in: Eindhoven De Hurk, Eindhoven Centrum, Helmond en Valkenswaard.

 

 

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap

Place for Bizz

8,1

10 0
83 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2017 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.