Vacature: Commercieel medewerker binnendienst (36-40 uur per week)

Place for Bizz is per 1 februari 2018 op zoek naar een:

Commercieel medewerker binnendienst (36-40 uur per week)

Kernwoorden die bij deze functie passen zijn: passie voor de klant, gestructureerd, zelfstarter.

 

Omschrijving:
Wij zijn per 1 februari 2018 op zoek naar een fulltime commercieel medewerker binnendienst. Jij wordt het visitekaartje van het commerciële team, het eerste aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe huurders en intermediairs.
In de functie commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor (warme) acquisitie met als doel nieuwe huurders vergaren. Je behandelt binnenkomende leads, verwerkt deze en volgt ze actief op. Je stelt offertes op richting (bestaande) klanten en converteert deze, indien gewenst, naar huurovereenkomsten. Je zorgt voor een correcte, administratieve afwikkeling hiervan.

 

Functie-eisen:
Wij zijn op zoek naar een commerciële binnendienst-kanjer, die in staat is kansen vast te pakken en structuur te handhaven in een informele en dynamische werkomgeving. Je hebt mbo+/hbo werk- en/of denkniveau en enkele jaren aantoonbare en relevante werkervaring in een commerciële dienstverlenende omgeving. Je bent een teamplayer, zelfstandig, initiatiefrijk, gestructureerd en punctueel. Tenslotte beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

 

Wij bieden:
Wij bieden goede marktconforme arbeidsvoorwaarden, toekomstperspectief en een functie in een enthousiast team binnen een groeiende organisatie waarin vooruitlopen een vanzelfsprekendheid is.

 

Over Place for Bizz Business Centers:
Place for Bizz is een regionale aanbieder van full-service Business Centers in de Brainportregio met een focus op flexibiliteit en gemak. Place for Bizz biedt professionele huisvesting op maat voor zelfstandige professionals, flexwerkers, jonge groeiende (internationale) bedrijven en nevenkantoren. Naast professionele huisvesting biedt Place for Bizz een dynamische en ondernemende sfeer en aanvullende diensten voor ondernemers. Place for Bizz is gevestigd op vijf locaties in: Eindhoven Noord, Eindhoven De Hurk, Eindhoven Centrum, Helmond en Valkenswaard.

Interesse gewekt?
Dan zien we jouw sollicitatiebrief met cv met belangstelling tegemoet. Deze kan gestuurd worden naar:
Marc Kuipers, General Manager, marc.kuipers@placeforbizz.nl.

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap

8,1
10 0
Place for Bizz
83 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2018 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.