Vacature commercieel medewerker binnendienst

(deze vacature is inmiddels ingevuld)

Voor de uitbreiding van ons commerciële team is Place for Bizz op zoek naar een:

Commercieel medewerker binnendienst (32-40 uur per week)

Kernwoorden die bij deze functie passen zijn: passie voor de klant, gestructureerd, zelfstarter, online marketing affiniteit.

 

Omschrijving:

Wegens uitbreiding van het commerciële team zijn wij per direct op zoek naar een fulltime commercieel medewerker binnendienst. Jij wordt het visitekaartje van het commerciële team, het eerste aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe huurders. Je bent onder andere verantwoordelijk voor; de opvolging van sales leads, contact onderhouden met intermediairs, de administratieve en juridische afwerking van huurdossiers, off- en online sales en marketing activiteiten.

 

Functie-eisen:

Wij zijn op zoek naar een commerciële binnendienst kanjer, die in staat is kansen vast te pakken en structuur te handhaven in een informele en dynamische werkomgeving. Je hebt MBO+/HBO werken/of denkniveau en enkele jaren aantoonbare en relevante werkervaring in een commerciële dienstverlenende omgeving. Je bent een teamplayer, zelfstandig, initiatiefrijk, gestructureerd en punctueel. Online marketing waaronder SEO/SEA en social media zijn jou ook toevertrouwd. En tenslotte beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.

 

Wij bieden:

Wij bieden goede marktconforme arbeidsvoorwaarden, toekomstperspectief en werken in een enthousiast team binnen een groeiende organisatie waarin vooruitlopen een vanzelfsprekendheid is.

 

Over Place for Bizz Business Centers:

Al ruim 35 jaar exploiteert Place for Bizz haar business centers. In 1980 werd het eerste business center in Valkenswaard geopend en in 2013 voegden we het vijfde centrum toe: Eindhoven De Hurk. In deze jaren heeft Place for Bizz al meer dan 650 ondernemingen, klein en groot, gehuisvest. Momenteel is Place for Bizz met ruim 15.000 m2 een van de grootste aanbieders van flexibele huisvesting in de Brainport Regio. Vanuit onze ervaring kennen en herkennen we de behoefte van ondernemingen en hun werknemers. Onze missie luidt daarom niet voor niets: “voor een aangename én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz!”

 

Interesse gewekt?

Dan zien we jouw sollicitatiebrief met CV met belangstelling tegemoet. Deze kan gestuurd worden naar de heer Noël Coopmans, general manager, noel.coopmans@placeforbizz.nl.

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2018 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.