Thuiswerken met kinderen, hoe dan?!

Ella Visser4 juli 2016 – Ella Visser

De zomervakantie is aangebroken! Die heerlijke lange zomervakanties als kind zijnde. Een tijd van buiten spelen, mooie vakanties, en vooral héél veel tijd met papa en mama. In het bedrijfsleven is het vooral zaak om opvang voor de kinders te regelen. Gelukkig, dat hoeft als thuiswerkende ondernemer niet!

Dat is het voordeel van thuiswerken, je bent flexibel en opvang is dus geregeld. En thuiswerken klinkt ook best relaxed, toch? Maar dan komt die zomervakantie in zicht, je begint er zelfs tegenaan te hikken… Er moet immers wel gewerkt worden! Het is een enorme uitdaging om een zakelijk telefoongesprek te voeren met kinderstemmen op de achtergrond. En zeker als het gesprek naar mening van de kinderen te lang duurt. Berg je dan maar. Lastig ook als je een moeilijk gesprek voert en je door je gesprekspartner serieus genomen wil worden. Ik maak het bijna dagelijks mee. “Nee nu even stil zijn, papa (of mama natuurlijk!) is aan het bellen.” Nee, dan neemt je gesprekspartner je niet meer serieus. Zie je ook maar eens te concentreren met al dat rumoer om je heen. En lukt het je nog wel om die belangrijke deadlines te halen? Daarnaast, is het ook wel zo leuk voor de kinderen? Uit onderzoek van Kinderopvang Nederland blijkt dat de meeste kinderen thuiswerkende ouders helemaal niet zo leuk vindt. Begrijpelijk: ze mogen vooral niet zeuren en geen lawaai maken. Erg saai dus!

Zou het dan niet fijn zijn om heel af en toe een rustig plekje te kunnen opzoeken, gewoon even in alle stilte te werken? Kom om de rust te ervaren bijvoorbeeld eens flexwerken in Eindhoven, Helmond of Valkenswaard. En in tijden van zomerstress staat onze host voor je klaar met een kopje koffie, misschien beter nog een verfrissend glaasje water, en een praatje.

Of Try before you buy: twijfels of je kantoorruimte wil? Kom dan gerust eens proefdraaien. We hebben een proefkantoor in Valkenswaard en Helmond. Daar kun je echt meters maken en daarna alle tijd besteden aan het creëren van mooie zomerherinneringen met je kinderen.

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap

Place for Bizz

8,1

10 0
83 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2017 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.