Startersactie: 35% huurkorting

29 augustus 2016

Ben jij korter dan 5 jaar ondernemer en klaar voor de volgende stap? Ervaar wat Place for Bizz voor jou en je bedrijf kan betekenen en neem de volgende stap in ondernemerschap!

Een duwtje in de rug, een luisterend oor, een stok achter de deur en ondersteuning in welke mate ook. We gaan graag een stap verder en bouwen samen aan jouw succes.
Dat vereist een werkplek waar je herkend en erkend wordt, waar je je successen kunt vieren en je ervaringen kunt delen. Die ruimte bieden wij je graag.

Ervaar de toegevoegde waarde van Place for Bizz, met een warm cadeautje: een plek in onze community van ondernemers. Nieuwe huurders krijgen nu het eerste jaar 35% korting op een vaste werkplek, eigen kantoor-atelier- of bedrijfsruimte. Dat betekent dat je al een eigen werkplek hebt voor € 143,- per maand of een eigen kantoor vanaf € 374,- per maand. All-in, dus inclusief alle services van Place for Bizz, zoals receptiediensten, gebruik van vergaderruimte en kantoorapparatuur. Ook verbruik gas, water en elektra is hierbij inbegrepen, net als servicekosten.

Meer weten? Bel 040 263 11 21 of mail naar info@placeforbizz.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. There’s always place for you!

Bij het afsluiten van alle doorlopende overeenkomsten in welke vorm dan ook geldt het eerste jaar 35% korting op de totale factuur. 

Ben je langer dan 5 jaar ondernemer? Dan is een vaste werkplek of eigen kantoor-/bedrijfsruimte wellicht interessant. Geef ons gerust een belletje, we denken graag met je mee.

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.