Regio Business Dagen: kraak de kluis!

7 september 2015

Op 30 september en 1 oktober staan we weer op hét netwerkevenement van Zuidoost-Brabant; de Regio Business Dagen in Eindhoven. Niet alleen om te netwerken, maar ook met ‘kraak de kluis’.

Op stand 40 staan we met een gesloten kluis. Weet jij de code van de kluis te kraken? Dan win je een gratis lunch voor twee personen en een dag gratis werken bij een van onze locaties. Maar ook voor meer informatie over de mogelijkheden bij Place for Bizz, bijvoorbeeld over vaste werkplekken, kantoor- en workshopruimtes kun je bij ons langskomen.

Regio Business Dagen

Vele ondernemers komen op de Regio Business Dagen bij elkaar om hun netwerk te verstevigen en uit te breiden. Ontmoeting dan daarom ook centraal. Vorig jaar hebben we veel leuke en interessante mensen mogen ontmoeten. Mogen we dit jaar jou een hand schudden? Graag tot dan!

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.