Proxcellence - De KWF UV Radar app

Proxcellence, een huurder in ons gebouw aan de Noord Brabantlaan in Eindhoven heeft in samenwerking met  SAP, ProXcellence en Buienradar de UV-radar ontwikkeld.

Wij, Place for Bizz, zijn natuurlijk hartstikke trots op zulke talentvolle huurders en laten dit graag zien.

 

Hieronder een stukje vanuit Techzine:

KWF Kankerbestrijding heeft in samenwerking met SAP, ProXcellence en Buienradar de UV-radar ontwikkeld. Deze applicatie voorziet kinderen, jongeren en ouderen van een persoonlijk smeeradvies op basis van zonnekracht en huidtype, op elke gewenste locatie.

De UV-radar geeft een persoonlijk smeeradvies. Dit persoonlijke advies is gebaseerd op informatie van onder andere de locatie en de actuele uv-straling, maar ook persoonlijke data zoals het huidtype van de gebruiker. Het resultaat is een individueel en actueel advies betreft zonbescherming.

KWF Kankerbestrijding ontwikkelde UV-radar in het Mobile Innovation Lab van SAP. Binnen een week werd een werkend prototype opgeleverd.

Met deze stap adresseren de partijen de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. In 2017 kregen 55.000 mensen de diagnose. Uv-straling, en met name verbranding in de zon, is van grote invloed op het ontstaan van de ziekte. De kans op huidkanker kan worden verkleind door beschermende kleding te dragen, zon te weren en goed in te smeren met zonnebrandcrème.

Beschikbaarheid

Op 7 juli werd de UV-radar officieel gelanceerd door RTL-weerman Dennis Wilt. Dit gebeurde tijdens het jaarlijkse ‘uitzwaaimoment’ van KWF Kankerbestrijding bij de grensovergang Hazeldonk. Hier deelde KWF ook zonnebrandcrème en petjes uit om vakantiegangers op de eerste vakantiedag alert te maken op de gevaren van zonverbranding.

De KWF UV-radar is voorlopig beschikbaar via een speciale website. Binnenkort wordt de app gelanceerd in de App Store van Apple. In de aankondiging wordt niets losgelaten over een release op Android.

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.