PostNL Business Point - Place for Bizz Helmond

PostNL Business Point ruim een jaar bij Place for Bizz Helmond

Op 11 juli van het vorig jaar opende het PostNL Business Point bij Place for Bizz Helmond. Medewerkster Hilde is vanaf de opening werkzaam bij dit Business Point en ze is hier zes dagen in de week werkzaam. Het PostNL punt blijkt een welkome versterking, want wanneer Hilde in de ochtend rond half zeven de parkeerplaats op rijdt, staat de postbode al met een rolcontainer vol pakketten op haar te wachten.

“Het ontvangen van een handgeschreven kaart is altijd leuk’’

“Post gaat om het doorgeven of overbrengen van een boodschap. Die blauwe enveloppen en rekeningen hoeven niet per se bij mij op de deurmat te vallen, maar het ontvangen van een handgeschreven kaart is altijd leuk. Daarnaast is het natuurlijk makkelijk dat je, mocht je niet thuis zijn, het pakket of de aangetekende brief kan ophalen bij een PostNL punt. Naast dat post leuk is, is het ook mijn werk. Van maandag tot en met zaterdag ben ik bezig met post; het sorteren, verwerken en uitreiken ervan.”

Dag van de Post

Vandaag is het de Dag van de Post. De organisator, Universal Postal Union, blijft geloven in de kracht van fysieke post. Want het ontvangen van een kaartje is toch hartstikke leuk?! Daar zijn wij het natuurlijk volledig mee eens.

In 1969 werd de World Post Day in het leven geroepen met het doel mensen bewust te maken van de rol van post in hun leven. Afgezien van het feit dat fysieke (brief) post elk jaar afneemt, zijn er nu juist meer mensen die de waarde van fysieke post erkennen. Iemand die echt te tijd heeft genomen om een mooie kaart voor je te schrijven is toch veel dierbaarder dan een snelle email of WhatsApp bericht? Daarnaast wachten de mensen thuis met behulp van hun PostNL app op de pakketbezorger, ook dit is post. En deze vorm neemt juist met de jaren alleen maar toe.

Het PostNL Business Point is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 8:00 uur tot 9:00 uur en is gevestigd op de Steenovenweg 5 in Helmond.

 

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.