Place for Christmas

Voor veel mensen staat er een weekje, of misschien wel wat langer, vakantie voor de deur. TijdMarc Kuipers

om de accu op te laden, te eten en proosten met dierbaren en misschien ook wel wat klusjes in en rond het huis te doen. Even geen zakelijke beslommeringen, maar tijd voor andere belangrijke dingen.

Place for Bizz is rond de feestdagen gewoon open. Weliswaar niet tijdens Kerstmis, maar woensdagochtend 27 december staan onze hosts weer voor onze huurders klaar. Want er zijn ondernemende mensen die ook in de dagen tussen kerst en oud en nieuw, dankbaar gebruik maken van onze services. En daar zijn wij blij mee!

Wat hebben we een druk jaar achter de rug. We hebben veel nieuwe huurders mogen
verwelkomen, maar er zijn ook huurders in een groter of kleiner jasje gaan zitten. En natuurlijk hebben we zelfs een nieuwe vestiging geopend: Eindhoven Noord, aan de Anderlechtstraat.

Resumerend hebben we een gezonde en mooie groei gerealiseerd, ondanks de verkoop van onze vestiging in Nuenen. Ik ben trots op mijn team, want het ging natuurlijk niet zonder slag of stoot. We hebben er met zijn allen hard voor gewerkt.

Komend jaar gaan we hiermee verder. Twee van de vijf vestigingen zitten vol; de andere drie zijn nu aan de beurt. Ondernemers die toe zijn aan een nieuwe, dynamische werkomgeving zijn van harte welkom. U neemt de komende dagen maar eens lekker de tijd om uit te rusten, dan zorgen wij ervoor dat alles klaar is om u in het nieuwe jaar weer een warm welkom te geven.

Wij wensen u hele fijne feestdagen en voor 2018 alvast veel zakelijk succes en een goede gezondheid toe.

Marc Kuipers, directeur Place for Bizz

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.