Place for Bizz in Goeie Zaken

Place for Bizz is een fullservice verhuurder van vijf kantoor- en bedrijfsverzamelgebouwen in Eindhoven, Valkenswaard en Helmond. Met ruim 17.500 m2 is het een van de grootste aanbieders van flexibele huisvesting in de regio. In de komende edities van Goeie Zaken maken we kennis met deze verhuurder en belangrijker nog, nemen we een kijkje achter de voordeur van de huurders. Wie zijn zij en wat is hun business? De aftrap van deze uitgebreide kennismaking wordt gedaan door Marc Kuipers, general manager Place for Bizz, business centers.

There is always a place for you!

Voor ondernemers die serieus willen ondernemen

Tekst: Cai Vosbeek

 

De Noordkaap in Eindhoven doet haar naam eer aan: niet alleen vanwege de extreme kou buiten maar ook vanwege de gezellige Scandinavische inrichting. Met veel planten, prachtige kleuren en natuurlijke materialen is het hier aangenaam opwarmen. Deze locatie is de meest recente aanwinst van Place for Bizz. Hier werken en ondernemen de huurders en staat een host klaar om bezoekers vriendelijk te woord te staan. Marc Kuipers is general manager bij Place for Bizz: “Wij vinden dat de ruimte waar je werkt bijna een verlengde van je eigen huis moet zijn waar je je op je gemak voelt. Het moet een plek zijn waar je klanten met een goed gevoel ontvangt en je werknemers graag laat werken. Zo kom je als ondernemer zakelijk het best tot je recht en kun je presteren. De Noordkaap is zo’n ‘thuis’.”

Al meer dan 37 jaar exploiteert Place for Bizz, business centers en in al die tijd hebben ze meer dan 600 grote en kleine ondernemingen gehuisvest. Van zelfstandige professionals en jonge bedrijven, tot mkb’ers en grote corporate ondernemingen. In 1980 werd het eerste business center in Valkenswaard geopend. In 2017 voegden ze daar een vijfde centrum De Noordkaap aan toe. Marc: “Wij zijn een fullservice verhuurder. Fullservice houdt in dat ondernemers bij ons werk- en bedrijfsruimte kunnen huren; welke flexibel is in te delen en naar behoefte op te schalen. Maar we voorzien ook in service en dienstverlening zoals een bemande receptie, een snelle en beveiligde ICT-infrastructuur, vergader- en coachruimtes, flexplekken en parkeerplaatsen.”

 

Een host is niet zomaar een host

Marc: “Bij Place for Bizz nemen de hostesses een sleutelpositie in. Zij zijn bij ons in dienst maar eigenlijk zijn ze vooral collega’s van de huurders. Zij bemannen de receptie, informeren bij de huurders hoe het gaat, ontvangen bezoekers, beantwoorden de telefoon en verzorgen een lunch voor gasten. Zij vormen het visitekaartje van de bedrijven die bij ons gehuisvest zijn. Het zijn onmisbare professionals.”

 

No more mail

“Wij hechten veel belang aan persoonlijk contact en betrokkenheid. Heeft iemand een vraag? Dan lopen we even binnen. Zo trachtten we ‘koude’ communicatie per mail zo veel als mogelijk te beperken. Ook proberen we het onderling contact tussen de huurders te versterken. Bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse zomer BBQ of tijdens de winterlunch die we organiseren. Nieuwe huurders worden aan de bestaande huurders voorgesteld met koffie en gebak. Prettig voor de werksfeer maar het kan ook gemakkelijk zijn op zakelijk gebied. Handig als je een reclamebureau nodig hebt dat even verderop in de gang blijkt te zitten. Verlegen om juridisch advies? Waarom zou je buiten de deur zoeken als je een jurist in de lift tegenkomt?

 

Oprechte betrokkenheid brengt ons dichter bij onze kernwaarde: customer intimacy

“Place for Bizz heeft inmiddels veel ervaring en kent de behoeftes van ondernemers en hun werknemers”, besluit Marc. “Blijkbaar spelen we daar op een goede manier op in want de meeste huurders blijven jaren bij ons huren en focussen zich op waar ze goed in zijn: ondernémen.”

 

In volgende Goeie Zaken maken we kennis met een van de huurders van Place for Bizz: Mark von Reth van Vison Car Lease.

Wordt vervolgd!

 

Place for Bizz

Collseweg 23

5674 TR Nuenen

040 – 263 11 11

www.placeforbizz.nl

 

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is een zusteronderneming van de BanBouw Groep.

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.