Place for Bizz Helmond opent PostNL Business Point

De eerste veranderingen in het business center Place for Bizz Helmond zijn al een aantal weken zichtbaar, en per 11 juli is Place for Bizz Helmond officieel PostNL Business Point.

 

Voor het PostNL Business Point wordt een leegstaand atelier verbouwd. Bij binnenkomst in het atelier direct rechts prijken twee lange rijen postbussen, die ’s ochtends in alle vroegte gevuld worden met post en pakketten. Achterin de ruimte is een gloednieuwe Business Point balie ingericht.

 

Business to Business

Zakelijke klanten kunnen bij het Business Point terecht voor onder andere post- en pakketzegels, het verzenden van brieven en pakketten naar binnen- en buitenland, het registeren van kentekens. Kortom; alle zaken waarvoor de bedrijven voorheen een bezoek aan het postkantoor brachten.

General Manager Place for Bizz, Marc Kuipers vertelt: “We hebben ervoor gekozen om een PostNL Business Point onder te brengen omdat we dit als een mooie aanvulling zien op ons business center. We willen een vast adres voor de Helmondse ondernemers worden en op deze manier nog meer service aan onze eigen huurders bieden.”

Met de komst van het PostNL Business Point verandert er veel voor Place for Bizz, echter, de huurders in Helmond zullen hier niets van merken. Het is alleen maar makkelijker geworden, de huurders kunnen gebruik maken van de PostNL diensten in het Business Point. Gedurende de dag zal er meer dynamiek in en rond het pand zijn. Als team Place for Bizz kijken we uit naar de start van het Business Point, nu is het belangrijk dat de ondernemers in de buurt op de hoogte zijn dat ze voor al hun postzaken bij Place for Bizz Helmond terecht kunnen!”

Het Business Point is geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 09.00 uur. Place for Bizz Helmond is gevestigd op de Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond.

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.