Place for Bizz Helmond 'on the move': wat betekent dat?

Leroy van Stekelenburg14 september 2015 – Leroy van Stekelenburg

Het is zover, Place for Bizz Helmond zal in het eerste kwartaal van 2016 een facelift ondergaan! De ontvangsthal zal in het teken komen te staan van ontmoeting, openheid en zorgen voor dynamiek in het business center. Maar wat betekent dat nou precies?

Place for Bizz Helmond (voorheen genaamd Carré) heeft in de afgelopen 20 jaar heel wat veranderingen in de markt meegemaakt en tientallen huurders gehuisvest en grootgebracht. Bedrijven als OPI, Blue Medical en ADDAPT Chemicals zijn hier allemaal geboren en getogen. Het business center verdient mede hierom de aandacht om ook in de toekomst de ondernemers uit Helmond een platform te bieden om te ondernemen.

 

Theo Dams, Emtech Industrial Repairs: “In mijn optiek biedt Place for Bizz een uitstekende mogelijkheid om als organisatie op een representatieve locatie, met alle denkbare faciliteiten voorhanden , een succesvolle onderneming te worden.”

 

Mede door de verbeterende economische omstandigheden hebben we besloten dat dit het perfecte moment is om hierin een slag te maken. Gepaard met de branding van Place for Bizz, een facelift, dedicated marketing en een specifieke huuractie zal er in de komende periode veel veranderen in Helmond.

De eerste stappen hebben we het afgelopen jaar al gemaakt. O.a. de kleurstellingen op de buitendeuren, een splinternieuwe bonen koffiemachine, elektrische laadpalen en een nieuwe flexruimte hebben de weg al vrij gemaakt om door te pakken en Place for Bizz Helmond naar een hoger plan te brengen.

 

Place for Bizz Helmond 'on the move'

 

Zoals deze impressie weergeeft zal er met name in de ontvangsthal een hoop veranderen. Niet alleen krijgt de inrichting de nodige upgrade, maar neemt deze ruimte tevens diverse functies van elders in het pand over.

Nieuwe indeling

Met een snelle blik zie je dat de receptie een nieuwe plek krijgt en dat hiervoor in de plaats een grote leestafel komt. Mede voor wachtende bezoekers, die overigens ook in de banken naast de trap kunnen plaatsnemen, nodigt deze tafel je uit voor een kopje koffie tussen de drukte van de dag. De koffie krijgt hiervoor een plekje in de nieuwe bar (rechts). In combinatie met dagelijkse catering wordt het nodige aangeboden voor tijdens de lunch, netwerkbijeenkomsten of vrijdagmiddagborrels.

Lunchen aan de leestafel is uiteraard niet de meest elegante oplossing. Hiervoor realiseren we meerdere tafels en zitplaatsen zoals je op de plattegrond kunt zien. Met name het terras wordt hierbij betrokken, zodat je met mooi weer ook buiten kun zitten. De functie van de huidige kantine komt hiermee grotendeels te vervallen.

De eerder genoemde receptie zal hiervoor plaats maken en naar voren worden gebracht. Onze hosts verplaatsen de kantoorwerkzaamheden naar de kantoorunit achter de balie. De ontvangstbalie krijgt hierdoor een moderne, luchtige uitstraling.

 

Plattegrond

 

Wie de plattegrond even bestudeerd heeft zal opmerken dat ik de spreekkamers nog niet heb meegenomen. Om meer synergie en openheid te creëren, centreren we de huidige spreekkamers zoveel mogelijk rondom de hal. Zo wordt de conferentiekamer verplaatst naar beneden en zal in combinatie met een glazen pui meer betrokken raken bij het business center. Daarnaast wordt ook de kleinste spreekkamer in eren hersteld en krijgt een eigen plek.

In het eerste kwartaal van 2016 starten we met deze facelift. Uiteraard doen wij onze uiterste best om eventuele hinder hiervan tot een absoluut minimum te beperken. Heb je vragen of opmerkingen rondom de planning, dan kun je uiteraard bij ons terecht.

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.