Nieuwe huisstijl - Place for Bizz

Nieuwe huisstijl Place for Bizz

Een tijd geleden sprak een goede kennis me aan. ‘Marc, ik zag vanmorgen zo’n witte Polo van je bedrijf Bizz rijden.’ ‘Place for Bizz’, corrigeerde ik hem nog, maar ik kreeg alleen een verbaasde blik terug. De eerste twee woorden van Place for Bizz had hij blijkbaar écht niet gezien.

Iets vergelijkbaars gebeurde wat later nóg een keer. ‘Hoe gaan de zaken bij Bizz?’, vroeg iemand me. Ik had de neiging om hem bij alleen zijn achternaam aan te spreken, maar kon me beheersen. ‘Het is Place for Bizz’, begon ik mijn antwoord, met de klemtoon op de als E uitgesproken A.

“Metamorfose”

Toen ik ons beeldmerk er nog eens bij pakte, snapte ik de verwarring wel. De woorden place en for kwamen er, in tegenstelling tot het gewichtige en kleurrijke bizz, maar bekaaid vanaf. En dat is niet de bedoeling. Een bedrijf dat als missie heeft om ondernemers de ruimte te bieden om te ondernemen en te groeien, moet ook de eigen bedrijfsnaam volledig de ruimte geven om op te vallen.

Gelukkig (en niet heel verrassend) was onze vormgever het totaal met me eens. In goed overleg hebben we onze huisstijl een flinke metamorfose gegeven. Op onderstaande impressiebeelden is alvast te zien hoe dat eruitziet. We zijn er heel blij mee en denken dat deze frisse nieuwe huisstijl goed bij ons past. En net zo belangrijk: dat het een positieve uitwerking heeft op onze herkenbaarheid. De komende weken gaan we ons nieuwe beeldmerk gefaseerd invoeren. U ziet het vanzelf.

Verandert er verder nog iets? Nee en ja. Onze bedrijfsnaam, dienstverlening, de vriendelijkheid van onze hosts en andere zaken die ons kenmerken, blijven zoals ze waren. Het enige wat hopelijk wél verandert, is dat mensen – hoe attent en oprecht geïnteresseerd ook – me niet meer vragen hoe het bij Bizz gaat. Of me melden een auto van Bizz te hebben gezien. Als dat laatste gebeurt, moet ik mijn collega’s met Place for Bizz-bolide misschien maar eens vragen hun auto wat vaker te wassen.

Groeten,
Marc Kuipers

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.