Met carnaval maken wij ons hoofd 'leger'

Marc Kuipers15 februari 2016 – Marc Kuipers

Het was een paar weken voor de carnaval, toen mijn dochter (9) thuiskwam met een redelijk vrouwelijk legerkostuum. Ze ging het direct aantrekken om het aan ons te showen. “Kijk pap, zo doen mijn vriendinnen en ik mee aan de carnavalsoptocht.” Oké heel leuk hoor, maar hebben jullie dan ook een bepaalde boodschap? “Ja zeker, met carnaval maken wij ons hoofd ‘leger!'”

Geniaal bedacht, waarschijnlijk wel met hulp van één of meerdere ouders, maar toch. Met carnaval maken wij ons hoofd ‘leger’. Nou, daar was ik eigenlijk ook wel aan toe. Door de drukte op het werk zat mijn hoofd de laatste weken behoorlijk vol en normaal gesproken kan ik daar alleen tijdens een vakantie wat aan doen. Zou dat tijdens een carnavalsfeest van vier dagen ook kunnen?

Nu moet u weten dat ik eigenlijk niet zo’n fanatieke carnavalsvierder ben. Jaren zijn wij met ons gezin op wintersport gegaan tijdens carnaval. De afgelopen jaren gingen we op zaterdagavond en op dinsdag naar de kindermiddag en dat was het dan wel weer. Maar niet dit jaar. Door mijn prille status als penningmeester van de lokale carnavalsvereniging voel ik enige druk om mijn gezicht meer te laten zien. Dat zou dus nog wel eens mooi uit kunnen komen.

Marc carnaval 2016

Het zijn uiteindelijk vier zeer intensieve, maar prachtige dagen geworden. Eigenlijk ben je alleen maar bezig met feesten, slapen, voorbereiden om te gaan feesten en weer feesten. Terug op het werk, tijdens het eerste telefoontje na carnaval, kost het me opvallend veel moeite om me te concentreren. Het was nog maar vier dagen geleden dat ik die klant had gesproken en toch leek het of er een hele vakantie tussen had gezeten. Mijn hoofd is dus inderdaad een heel stuk leger geworden. Maar zou dat nu door het carnaval of iets anders gekomen zijn?

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.