Medische Voetzorg Valkenswaard in Place for Bizz Valkenswaard

Medische Voetzorg Valkenswaard in Place for Bizz Valkenswaard

Als nieuwe huurder van Place for Bizz Valkenswaard wil ik mij graag aan jullie voorstellen;

Mijn naam is Petra Dubbeldam, oncologisch/medisch hand- en voetzorg verlener, huidspecialist i.o.l en eigenaresse van Medische Voetzorg Valkenswaard en La Luna Hand en Voet.

De beste hand- en voetverzorging

Denk daarbij aan de reumatische , diabetische , spastische , oudere hand en voet. Daarnaast ook de oncologische hand en voet, dit zijn handen voeten van patiënten die zijn aangedaan door chemotherapie.

Naast de medische hand- en voetzorg, kan men bij mij ook terecht voor reguliere pedicurebehandelingen, likdoorns/eelt verwijderen, behandeling van (mycose) kalknagels, ingroeiende nagels en kloven, maar ook voor het lakken van nagels of het aanbrengen van gellak.
Bij iedere behandeling hoort een persoonlijk advies voor de beste  hand- en voetverzorging.

Naast de hand- en voetzorg verzorg ik ook gezichtsbehandelingen, voor elk type huid, in ieder stadium is er een passende behandeling.

“100% natuurlijk, veganistisch en biologisch”

De praktijk gebruikt producten van Botanical Beauty en Les Gavots de Provence, complete verzorgingslijnen voor hand, gelaat, lichaam en voet. Deze producten zijn samengesteld uit 100% natuurlijke ,veganistische en biologische bestanddelen.

De make-up lijn is van ZAO. Deze producent werkt met duurzame verpakkingen en refillers. Dat is voordelig en goed voor het milieu. Daarnaast is dit merk ook 100% natuurlijk, veganistisch en biologisch.

“Perfect voor mij en mijn praktijk”

Door de jaren heen is de praktijk gegroeid tot een professionele praktijk waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bij een professionele praktijk hoort een professionele locatie, vandaar de keuze voor Place for Bizz Valkenswaard.

Via een zakelijke kennis had ik vernomen dat Place for Bizz mooie ruimtes te huur had voor een aannemelijk bedrag per maand. En dat klopt zeker, ik heb er dan ook niet lang over na moeten denken om een ruimte te gaan huren. De ruimtes zijn prachtig, hebben veel licht en zijn ruim opgezet. Kortom, perfect voor mij en mijn praktijk.

Het bedrijvencentrum aan de Kerkhofstraat 21 te Valkenswaard, waarin de praktijk is gelegen, is professioneel opgezet. De dames van de receptie zijn vriendelijk, behulpzaam en ontvangen mijn cliënten/patiënten met een warme kop koffie of thee in de ontvangsthal.

Place for Bizz heeft voor mij dé uitstraling en kwaliteit die ik zocht voor mijn praktijk!

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.