Logisch: ook de Airfryer wil je uitproberen voordat je 'm koopt

Marc Kuipers11 april 2016 – Marc Kuipers

Vandaag wil ik het met je hebben over de Airfryer. Het beste voorbeeld van een product dat je wil proberen voordat je hem gaat kopen. In mijn gezin is hij niet meer weg te denken: het begint ’s morgen bij de broodjes, hup in de Airfryer, daarna even een eitje koken natuurlijk ook in de Airfryer. Bij de koffie eten we een lekker appelgebakje, tussen de middag een tosti en ook het avondeten komt voor het grootste deel uit Airfryer. Wist je dat er een meneer is die een lijst van ruim 200 producten opgesteld heeft die in de Airfryer kunnen?

 

Tot zover een succesverhaal. Er zijn ook mensen die hem met grote verwachtingen gekocht hebben en er na een paar maanden al niets meer mee doen. Dan verdwijnt hij in de kelderkast en blijft daar maanden en soms voor altijd ongebruikt staan. Het heeft meestal te maken met smaak, gebruiksgemak en ervaring. Smaak is immers heel persoonlijk, de één wil frietjes zonder de smaak van frietvet en de ander zweert juist bij friet uit het vet. Er zijn mensen die een stukje vlees alleen lekker vinden als hij een kwartiertje heeft mogen zwemmen in de jus en de ander wil zijn stukje vlees helemaal naturel. Over smaak valt te twisten…

 

Wat er ook mee te maken heeft is de manier waarop je hem gebruikt. Wij hebben de Airfryer permanent op het aanrecht staan. Altijd aangesloten, bij de hand en dus direct in te zetten. Een ander zet hem in de kast, moet hem dus tevoorschijn halen en vindt dat vaak al teveel werk. Bovendien moet je hem wel schoonhouden, iets waar menigeen ook niet echt voor te porren is. De losse pan, het netje en de binnenzijde van het apparaat, ze moeten toch echt zeer regelmatig met de hand schoongemaakt worden. Doe je dit niet dan gaat hij stinken en verdwijnt hij in de kelderkast.

 

Heb je nog niet zoveel ervaring dan is de lijst van Tjeerd onmisbaar voor de juiste instellingen. Er zijn namelijk twee variabelen, de temperatuur en de tijd. Lijkt makkelijk, maar één van de twee niet goed ingesteld en het resultaat zorgt ervoor dat je de kelderkast gaat bezoeken. Mijn advies; eerst even de lijst checken!

 

De Airfryer uitproberen is dus eigenlijk van het grootste belang als je zeker wil weten dat je het geld niet voor niets uitgeeft. Helaas heb ik nog geen winkel gevonden die hem eerst een paar dagen op proef ter beschikking stelt. Zou zomaar een gat in de markt kunnen zijn.

 


Geen Airfryers, maar wel kantoren en werkplekken uitproberen

Bij Place For Bizz verkopen we geen Airfryers, maar wij verhuren werkplekken. Wij zijn van mening dat u deze eerst uit moet kunnen proberen. Try before you buy! De keuze voor ons business center heeft net als bij de Airfryer te maken met smaak, gebruiksgemak en ervaring. In de “Try before you buy” periode kun je de smaak komen proeven. Hoe voelt de werkomgeving, past de inrichting en wat zijn de overige huurders voor mensen? Ervaar het gebruiksgemak in de zin van onze hosts achter de receptie. Zij nemen indien gewenst de telefoon aan, versturen je pakketjes en kunnen kleine secretariële taken van je overnemen. Als laatste ervaar je hoe het is om gevestigd te zijn in een business center en kun je collega huurders vragen wat hun ervaring is met Place for Bizz!

 

Mag ik je uitnodigen om een werkplek of een kantoor voor enkele weken zonder verplichtingen te proberen? Bel me dan op 040 263 11 11 en samen zoeken we er één voor je uit. Wie durft?

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.