Het Coachhuis breidt uit

Het Coachhuis breidt aantal vestigingsplaatsen uit met locatie Eindhoven, Nuenen en Valkenswaard bij Place for Bizz Business Centers

Eindhoven, (2 februari 2015) – Place for Bizz kondigt de overeenkomst aan die deze exploitant van business centers heeft afgesloten met Het Coachhuis. Conform dit contract kiest Het Coachhuis voor de uitbreiding van haar coachlocaties in Eindhoven, Nuenen en Valkenswaard en voorziet hiermee in de groeiende vraag naar professionele en flexibele coachruimte in de Brainport regio. De overeenkomst tussen Het Coachhuis en Place for Bizz is afgesloten voor meerdere jaren en een verdere groei naar andere locaties is niet uitgesloten.

 “Onze keuze voor Place for Bizz is met name te danken aan de gunstige ligging van haar locaties in de Brainport regio, de professionele en vriendelijke invulling van het beheer alsmede de flexibele en marktconforme huisvestingsvoorwaarden. Naar verwachting zullen uiteindelijk meer dan 100 coaches en andere professionals op flexibele basis gaan werken op deze drie Place for Bizz locaties”, aldus Roel van der Land, directeur van Het Coachhuis.

“Voor Place for Bizz is de komst van Het Coachhuis  een bevestiging van haar flexibele en gastvrije huisvestingskwaliteiten. De nieuwe Coachhuis locaties in Nuenen en Valkenswaard zijn recent al in gebruik genomen en de locatie in Eindhoven vanaf 1 april 2015”, aldus Noël Coopmans, general manager bij Place for Bizz Business Centers.

Over Het Coachhuis

Het Coachhuis biedt een landelijk dekkend netwerk van spreekkamers en groepsruimtes, in combinatie met een online boekingssysteem. Het Coachhuis faciliteert daarmee haar leden (coaches, psychologen, mediators en andere professionals) met ruimte voor professionele, vertrouwelijke sessies, zowel 1-op-1 gesprekken als kleine groepsbijeenkomsten. Ook biedt Het Coachhuis een groeiend palet aan aanvullende diensten. Meer informatie is beschikbaar op www.hetcoachhuis.nl.

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.