Hebben wij eigenlijk succes?

Marc Kuipers5 september 2016 – Marc Kuipers

Volgens de Dikke Van Dale betekent het woord succes; een goede afloop, uitkomst of uitslag. We kunnen dus wel stellen dat iemand die succes heeft, “het goed doet”. Het succes van een bedrijf wordt over het algemeen gemeten door de groei in omzet of winst. Maar is de groei in omzet of winst wel echt de factor die bepaalt dat je “het goed doet”?

Een voorbeeld: een bedrijf kan flink groeien als het een product weet te vinden waar schaarste in is. Communiceert het op de juiste manier, dan zullen de orders automatisch binnenkomen. Wanneer je de marge dan ook nog even verhoogt, bij schaarste eerder regel dan uitzondering, dan komt dit meteen de winst ten goede. Doe je het dan goed? Ja, zou je zeggen.

Maar zien dat klanten dat ook zo? Die zien zich genoodzaakt om bij jou te kopen en moeten er nog flink voor betalen ook. Die klanten zijn natuurlijk tevreden omdat ze het product nodig hebben maar ik vraag me af of ze vinden dat je “het goed doet”.

Wij zijn van mening dat onze klanten mogen bepalen of wij het goed doen. Zij bepalen immers of onze omzet en winst stabiel blijven, ook in tijden dat er geen schaarste is. Gewapend met een videocamera en 5 vragen gingen we onze business centers door. Na een lange dag interviewen zijn we eruit. Bent u nieuwsgierig of wij succes hebben? Kijk dan hier naar het resultaat.

Filmen

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.