Have a break!

 

Vanaf 4 september bieden wij twee keer per week vers fruit aan in de business centers met een receptie. Het is mogelijk om bij de receptie fruitmunten te kopen met een waarde van € 0,50. Deze fruitmunten kun je vervolgens gebruiken om fruit te kopen, de fruitmunt kun je in het potje bij de receptie stoppen. Lekker én gezond!

 

Eerlijke herkomst
Place for Bizz biedt deze dienst aan in samenwerking met Vitamine & Zo. Vitamine & Zo kiest bewust voor zoveel mogelijk fruitsoorten uit eigen land en werkt direct samen met lokale telers. Deze telers ontvangen een eerlijke prijs. Daarnaast zorgt het samenwerken met lokale telers voor extra vers fruit, het fruit legt namelijk zo weinig mogelijk ‘foodmiles’ af! Bij samenwerkingen met lokale telers kiezen ze waar mogelijk voor lokale ondernemers met ambacht en passie, waardoor tegelijkertijd de lokale economie versterkt wordt. De lokale telers zijn MBT-telers (milieubewuste teelt). Vitamine & Zo kiest voor seizoensgebonden fruitsoorten.

Geen verspilling

Vitamine & Zo koopt fruit in op bestelling en voorkomt hiermee verspilling. Wordt er niet veel fruit gegeten?

Dan passen zij de hoeveelheid aan op het verbruik zodat er geen fruit onnodig wordt weggegooid. Blijft er toch wat over? Dan gaat dit naar zorgboerderijen en voedselbank Gouda. Appels die retour komen gaan weer terug naar de teler die er appelsap van maakt.

 

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.