Geen plek? Geen probleem!

Leroy van Stekelenburg22 juni 2015 – Leroy van Stekelenburg

Helaas moeten ook wij wel eens klanten teleurstellen. Dat hoeft helemaal niet erg te zijn, maar kan wel praktische gevolgen hebben voor de onderneming, zeker als je als bedrijf per direct geen werkplek meer hebt. Gelukkig zijn voor de meeste problemen oplossingen te bedenken, ook al zijn ze maar tijdelijk. Zo ook in dit geval.

Deze ondernemer kwam binnen via een van onze internetmakelaars waar we veel mee samenwerken. Na telefonisch contact ben ik met deze kandidaat gaan kijken op onze locatie in het centrum van Eindhoven. Ik had vooraf aangegeven dat wij wellicht niet de ruimte beschikbaar hadden die ze zochten, aangezien we daar momenteel 95% bezetting hebben. Ze waren op zoek een ruimte voor 2 tot 3 personen en hadden het liefst nog plek over voor een overlegtafel. Na een relatief lange bezichtiging en bij verschillende huurders te zijn binnengelopen kwamen we tot de conclusie dat het er helaas niet in zat. De ruimte die bij hun het beste aansloot was “helaas” verhuurd.

Gelukkig kunnen we snel schakelen en hebben we op alle locaties turn-key ruimtes tot onze beschikking. Het voorstel om ergens anders te starten en bij gelegenheid te switchen viel in de smaak. We hebben de afspraak gemaakt dat, zodra er een ruimte beschikbaar komt, ze daar als eerst een optie op hebben. Tevens hebben ze bij een “interne” verhuizing uiteraard geen opzegtermijn en kunnen ze bij een beter alternatief nog altijd per 2 maanden vertrekken.

Stoei je wel eens met je bedrijf met dergelijke tijdelijke oplossingen? Kom eens kijken bij Place for Bizz, dan kun je zien hoe wij het doen.

2015-06-10 12

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.