Een dag uit het leven van... telefoniste Mirjam

Mirjam Havelaar11 juli 2016 – Mirjam Havelaar

Voor een buitenstaander lijkt het misschien saai werk, elke dag telefoontjes doorverbinden naar de desbetreffende personen. Niets is minder waar, want bij Place for Bizz zijn de dagen nooit hetzelfde…

Elke huurder heeft andere wensen en andere afspraken met ons. Soms willen mensen absoluut geen telefoon op hun mobiel, anderen zijn alleen maar mobiel bereikbaar of willen juist helemaal niet gestoord worden. Ieder mens heeft dus een andere wens en dat is nou juist zo leuk.

Je moet dus als telefoniste echt goed alert blijven. Ik voel me soms ook echt niet alleen telefoniste, maar zeker ook secretaresse of assistent. Het leuke is dat je daar wel echt gevoel voor moet hebben. Soms zijn gesprekken echt belangrijk en soms niet. Dat is een kwestie van aanvoelen en daar mee spelen. Dat vind ik heel leuk!

Je krijgt op den duur een band met de ondernemers die dan zelfs zomaar via mail een foto kunnen sturen. “Zeg, ik zit vandaag voor een cursus buiten de stad. Moet je eens zien hoe ik hier lekker op het terras met een koffietje zit!” Of huurders die via mail laten weten hoe ze het waarderen dat je zoveel voor ze gedaan hebt die dag. Heerlijk dat je dan je werkdag tevreden kan afsluiten en je je gewaardeerd voelt.

Ik ga dus elke dag met een glimlach op mijn gezicht naar mijn werk toe. #lovePlaceforBizz

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.