Een dag uit het leven van... PostNL medewerkster Hilde

11 juli jongstleden is onze voormalige oproepkracht Hilde begonnen bij het PostNL Business Point in Place for Bizz Helmond. Een afwisselende functie!
Hilde vertelt over haar dag bij het postkantoor.

’s Ochtends tegen half zeven rijd ik de parkeerplaats op en staat de postbode al met een rolcontainer met pakketten op me te wachten. Deze pakketten en aangetekende post verwerk ik in de verkoopterminal van de PostNL balie. Ik voorzie de pakketten van het postbus- of huisnummer en de datum van binnenkomst en berg ze op in de kasten, waar ze klaar liggen om opgehaald te worden!

Rond kwart voor 7 komt de volgende postbode met alle briefpost die vervolgens over alle postbussen verspreid moet worden. Tijdens het uitzoeken van de post kom je altijd post tegen van postbussen die opgeheven zijn of postbussen die alleen een brengcontract hebben. Een aantal postbussen hebben een doorzendservice, de binnengekomen post sturen we dan voor de klant door. Ook sluiten en openen we postbussen voor klanten.

Om 8.00 uur opent het PostNL Business Point en komen de eerste klanten hun postbakjes leeghalen. Gedurende de dag komen klanten om pakketten en brieven te laten frankeren, of bijvoorbeeld spoedservice binnen- en buitenland of het te naam laten stellen of schorsen van een auto. Ook een snelle motorboot schrijven wij bij het Business Point over!

Aan het einde van de dag verzegel ik de diverse postzakken en geef ik deze mee aan de chauffeur. Tot 17.45 uur kan er post gebracht worden. Vervolgens maak ik de kas op en controleer ik of we voldoende postzegels op voorraad hebben.

Om 18.00 uur sluit het Business Point en zet ik alles klaar voor de volgende dag!

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap

Place for Bizz

8,1

10 0
83 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2017 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.