Een dag uit het leven van... host Marijke

November 2016 – Marijke Heemskerk

Marijke Heemskerk

Ik werk met veel plezier als host bij Place for Bizz. Na meer dan 20 jaar vind ik het nog steeds dagelijks een uitdaging om door te luisteren, mee te denken en vooral door te doen. Nét dat stapje meer te zetten en service te verlenen waardoor de huurders en hun bezoekers zich “welkom” voelen bij Place for Bizz.

Ruim 20 jaar heb ik gewerkt  op onze locatie Nuenen en nu sinds een paar maanden ben ik de vaste host op locatie Valkenswaard. Een prachtige werkplek op loopafstand van het centrum van Valkenswaard, waar ik bij mijn kennismakingsrondje met de huurders verbaasd stond dat er hier zulke mooie bedrijven gehuisvest zijn. Van een leasemaatschappij tot één van de werelds grootste producers van denimstof, zo zie je maar weer….…. There is always place for bizz!

Leuk om te zien dat de huurders in de pauze lekker even wandelen of op ons eigen terrein onder de bomen op een bankje lunchen. Ik sluit me daar graag bij aan om zo de huurders wat beter te leren kennen en het sociale contact met de huurders te onderhouden.

En is het weer wat minder dan hebben we in “Deltarama” een gezellige lunchruimte. Hier verzorgen we in de winter een kop warme soep of gewoon af een toe spontaan een borrel om de huurders even bij elkaar te brengen.

In Valkenswaard  zijn er naast kantoorunits ook ateliers en bedrijfshallen en dus een bedrijvigheid met een grote pakketstroom. Leveringen die ik voor huurders tijdens hun afwezigheid  in ontvangst kan nemen, of op verzoek binnen laat zetten in hun eigen kantoor, zodat ze hier niet voor op kantoor hoeven te blijven wachten en dus afspraken buitenshuis door kunnen laten gaan. Gewoon een belletje of kort berichtje via de mail dat er iets voor hen is binnengekomen is dan een kleine moeite.

Ook onze vergaderkamers worden hier veel door de huurders maar ook door externe gebruikers gebruikt. Deze ruimtes houd ik dus iedere dag netjes en gebruiksklaar. Ik serveer met liefde en plezier een kopje koffie aan de bezoekers en vind het altijd fijn om de enthousiaste reacties van de bezoekers te horen als ze binnen komen lopen “wat een mooi gebouw”. En als men na een bezoek dan ook nog  een leuke recensie op onze website achterlaat word ik helemaal blij!

Kortom een heerlijke job, op een super fijne locatie, waar geen enkele dag hetzelfde verloopt. Ik nodig een ieder uit om eens binnen te lopen voor een kop koffie en zodoende de sfeer te proeven ……

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.