Place for Bizz Eindhoven De Hurk geknipt voor Pro-Duo

Pro duo - Sally Beauty bij Place for Bizz

Kijk je weleens in de spiegel van de kapper? Goede kans dat je dan ooit – letterlijk – in aanraking bent gekomen met de producten van Pro-Duo. De internationale kappersgroothandel onderneemt sinds half 2020 vanuit Eindhoven De Hurk en de medewerkers voelen zich er al helemaal thuis.

Nee, Pro-Duo is geen kleine jongen. Dat wordt wel duidelijk uit de introductie van salesmanager Jacko van Essen. “Ons moederbedrijf is Sally Beauty Holdings in de Verenigde Staten. In Europa werken we onder de vlag van Sally Beauty Europe. We hebben ongeveer vierhonderd winkels, vooral in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, België, Spanje en natuurlijk Nederland. Vanuit die winkels leveren we aan de professionele kapper en beautygroothandel.”

Lichtstad Eindhoven

Het kloppend hard van Pro-Duo vinden we niet in een mode- en beautystad als Parijs, maar in een andere stijlvolle lichtstad: Eindhoven. Bij Place for Bizz Eindhoven De Hurk, om exact te zijn. Jacko: “Wij huren een full-servicekantoor. Daarin is ons contact center ingericht. Wanneer een professionele klant ondersteuning nodig heeft, rinkelt daar de telefoon of een Outlook-belletje van een van de elf medewerkers van het contact center.”

De verhuizing ligt nog niet zo lang achter ons. ,,We hadden eerst een eigen pand aan het nabijgelegen De Witbogt. Daar zaten ook ons magazijn en de winkel. Het magazijn is in 2020 verhuisd naar Gent en ook de winkel kreeg een nieuw adres. Daardoor werd het pand te groot voor ons alleen. We kwamen al snel bij Place for Bizz De Hurk uit. En daar hebben we geen spijt van.”

Prima de luxe faciliteiten

Wat er dan zo goed is aan Place for Bizz Eindhoven De Hurk? “De omgeving straalt professionaliteit uit. En de faciliteiten zijn prima de luxe. Goede vergaderruimtes, een cateraar en vriendelijke receptionistes. Ons kantoor is mooi met veel lichtinval. En ook de akoestiek is helemaal in orde, wat natuurlijk erg belangrijk is in een call center.

Kortom: Pro-Duo zit helemaal op zijn plek in Eindhoven. En ook wij van Place for Bizz vinden dat deze samenwerking uitstekend in model zit!