De eerste maand als... commercieel medewerker binnendienst Place for Bizz

Een aantal van de huurders heb ik al ontmoet, maar velen ook nog niet. Vandaar dat ik mij graag via deze weg nog even voorstel; ik ben Yvonne Beuker, sinds 1 april werkzaam voor Place for Bizz als commercieel medewerker binnendienst. Ook sinds 1 april woonachtig in het mooie Nuenen samen met mijn partner. Naast mijn werk ben ik een sportief persoon, die ook van heerlijk eten en drinken houdt.

De afgelopen jaren heb ik vooral in Drenthe gewoond, waar ik ben opgegroeid. Ik heb de Hogere Hotelschool afgerond aan het Saxion te Apeldoorn, waarna ik in twee hotels heb gewerkt als receptioniste. Doordat het werk van mijn vriend voornamelijk in het zuiden van het land is, zijn wij onlangs verhuist naar Nuenen. In mijn eerste maand als commercieel medewerker binnendienst kwam er veel informatie op mij af. Een hele nieuw branche voor mij, waardoor ik veel dingen nog moet leren. Het huren van een kantoorruimte in Valkenswaard, een flexplek in Helmond of een bedrijfshal in Eindhoven Centrum. Hoe ga ik dat allemaal regelen? De eerste dagen ben ik samen met Marc Kuipers op bezoek geweest bij de Place For Bizz vestigingen, waar ik de hosts en telefonistes heb ontmoet. Leuk om de locaties te bezoeken, de collega’s in hun ‘workmode’ te zien en de huurders te leren kennen. Nadat ik alle collega’s had ontmoet, begon natuurlijk het echte werk. Het opvolgen van leads, bezichtigingen inplannen, contracten opmaken, opleveringen in orde maken ga zo maar door. Het zijn nogal wat taken, maar die doe ik met alle plezier. De sfeer onder de collega’s en in onze centra is gezellig en vooral gemoedelijk (echt Brabants toch?!). Dat geeft mij een warm welkom. Ik zal dan ook regelmatig te vinden zijn op de locaties voor een praatje of een kop koffie.

Ik hoop, net zoals de rest van mijn collega’s, op een mooie loopbaan bij Place for Bizz.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Yvonne Beuker
yvonne.beuker@placeforbizz.nl

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.