Coachruimte Helmond - Ingericht door onze huisstylist

Coachruimte in Place for Bizz Helmond

Een goede en mooi ingerichte coachruimte is erg belangrijk. Je zou het kunnen zien als je visitekaartje, alleen dan in het groot. Wanneer je mensen ontvangt in een coachruimte moet de eerste indruk direct goed zijn. Is de ruimte rommelig en gedateerd of straalt de ruimte rust uit? Men heeft een oordeel snel klaar en je scoort goed met een mooie, verzorgde, eigentijdse inrichting. Hoe hebben we dat bij Place for Bizz aangepakt? Wij schakelde onze parttime huisstylist Mirjam Havelaar in.

 “Een gezellige huiselijke sfeer”

“Vorig jaar rond deze tijd hadden we personeelsoverleg met alle collega’s en kwam Marc Kuipers met het idee om net als in sommige andere vestigingen een coachruimte te creëren in Helmond.

Hij vroeg wie er dit soms op zich wilde nemen, inrichten en inkopen doen in een bepaalde stijl.

Marc had het idee om het bijvoorbeeld in een soort Vintage-stijl te doen, met spulletjes van de kringloop en er daardoor een gezellige huiselijke sfeer in te brengen.

Het leek mij gelijk leuk en zag het ook gelijk voor me. Helemaal enthousiast thuisgekomen heb ik zelfs mijn man er in mee getrokken. We zijn al snel naar de bouwmarkt gegaan en een hippe kleur voor de muur gekozen. Het werd petrol blauw (al vind ik het zelf meer groen).”

“Wat een leuke match”

“Eerst maar eens aan de slag met het verven van de muren. Na drie zaterdagen en/of zondagen aan het klussen te zijn geweest kon ik eindelijk op meubeltjestocht! Bij de Kringloop lukte me het niet helemaal hoor, dat vind ik zelf altijd toch wel een drempel, haha.

Maar bij Ikea fijne rieten (ouderwetse) stoeltjes kunnen scoren en een leuk rond kleed, dat breekt lekker met de rechthoekige ruimte, ook weer in een groene kleur. Eenzelfde kleur op de deur (plakdecoratie van onze huurder Nymh Creative), werd het al een leuk geheel. In Helmond een keileuke tafel gespot met leuke stoelen erbij in leuke kleuren, je raadt het al? Ook in groen, blauw en grijs. Wat een leuke match. Het begin is er nu echt!”

“Missie geslaagd”

“Gauw met Monique Verdonk op plantenjacht en nog wat decoratie scoren, nou laat ons maar shoppen, dat ging als een speer! Het paste bijna niet in de auto; planten, kussentjes, vazen en toebehoren. Op naar Helmond. Schilderij aan de muur, plantjes aan de wand. Wij vonden het al echt wat worden.

Vlak na de Kerst ging onze nieuwe Coachruimte online op Deskbookers en kon men deze gaan boeken als externe. Het duurde best wel even voor het ging lopen en voordat mensen er ook van wisten.

Steeds als mensen een andere kleine ruimte bij ons boekten attendeerde we ze er op en de enthousiaste reacties waren erg leuk! Inmiddels wordt onze Coachruimte bijna elke dag geboekt en krijgen we erg leuke reacties, missie geslaagd!

Wilt u zelf een keertje gebruik maken van, of bent u nieuwsgierig naar de ruimte? Boek online de coachruimte of loop vrijblijvend eens binnen op locatie Helmond.

Groetjes van Mirjam Havelaar, telefoniste Place for Bizz.”

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.