Beter een goede buur...

Marc Kuipers7 mei 2015 – Marc Kuipers

Bij Place For Bizz Valkenswaard zit een hechte club van ondernemers. Op de eerste plaats zijn zij natuurlijk druk met ieders eigen bedrijf maar op de tweede plaats zoeken ze elkaar actief op om samen te lunchen, ervaringen te delen en elkaar te helpen. En dat merk je direct als je bij Place for Bizz Valkenswaard binnenloopt.

De geur van verse koffie komt je tegemoet, in de hal word je vriendelijk begroet door de ondernemers die daar een kantoor hebben. De broodjes van de lokale cateraar zijn zo lekker dat ze tijdens de lunch gretig hun aftrek vinden bij onze huurders en de medewerkers van Place for Bizz. Kan ik op woensdag een afspraak combineren met de lunch in Valkenswaard, dan zal ik het niet laten.

Zo rond het middaguur verzamelen diverse huurders zich in ‘Deltarama’, de lunchruimte van het business center. Tijdens één van deze lunchgelegenheden belande ik van mijn gesprek met Linda, een van de hosts, in een gesprek met Richard, een ondernemer in het pand. Hij vroeg mij of ik eens contact op wilde nemen met zijn goede kennis Frank, die zo af en toe bij hem op bezoek komt. Frank is zelfstandig ondernemer, op zoek naar een werkplek en gecharmeerd van de formule van Place for Bizz. Vanzelfsprekend nam ik diezelfde dag contact op en maakte een afspraak om eens kennis te maken met de beste man.

Onder het genot van een kop koffie vertelde Frank me dat hij zeer enthousiast was geworden door de positieve verhalen van Richard, die al een behoorlijke tijd huurder is bij Place for Bizz. Zijn positieve ervaring gaf Frank de doorslag eens met mij te komen praten. Het is klaarblijkelijk niet alleen het ontzorgen waar we goed in zijn. Ook de toegevoegde waarde van de community van Place for Bizz is voor onze huurders een reden om andere mensen enthousiast te maken. Frank is niet lang daarna ook huurder geworden bij Place for Bizz. We hebben samen een mooie ruimte gevonden van waaruit hij zijn bedrijf verder gestalte kan gaan geven.

En weet u wat nou het leuke is? We hebben Richard een maand huurkorting mogen geven omdat hij de lead heeft aangedragen. Hij heeft, zonder zich ervan bewust te zijn, een zeer positieve indruk van Place for Bizz achtergelaten bij Frank. Daar zijn wij heel blij mee en daarom belonen wij dat heel graag.

Kent u iemand die nu of binnenkort op zoek gaat naar een nieuwe werkomgeving? Laat het ons weten. Wij dragen onze ambassadeurs een warm hart toe!

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.