Kantoorruimte Valkenswaard

aanvragen Bel mij terug

Bruisende business in Valkenswaard

In Valkenswaard bruist het. Niet alleen in het dichtbij gelegen winkelhart, maar ook bij Place for Bizz Valkenswaard. Huurt u daar kantoorruimte, dan weet u zeker dat u zich omringt met betrokken en enthousiaste ondernemers. Onderling ontstaan soms samenwerkingen of gezamenlijke netwerkbijeenkomsten, met een kop soep of een borrel bijvoorbeeld.

“Ik vind het belangrijk dat onze ondernemers zich thuisvoelen in deze energieke en dynamische omgeving. Met veel initiatief van alle huurders is deze plek vaak positief in beweging. Mooi om te zien dat mensen mede door die goede sfeer succesvol kunnen werken in Place for Bizz.” – host Place for Bizz Valkenswaard.

Het is aan u: kantoorruimte op maat

De mogelijkheden om kantoorruimte te huren bij Place for Bizz in Valkenswaard zijn heel divers. U kunt kiezen voor een unit vanaf 25 m2, maar ook voor grotere ruimten tot 88 m2 en alles ertussenin. De inrichting en extra faciliteiten bepaalt u zelf. Wilt u dat wij vloerbedekking en meubilair regelen, zodat u zich daarmee niet bezig hoeft te houden? We horen het graag en zijn u professioneel van dienst. Uw kantoorruimte moet tenslotte werken voor u!

Meer dan een dak boven je hoofd

De huurders van Place for Bizz ervaren het dagelijks: kantoorruimte huren houdt hier niet op bij een paar vierkante meters, vier muren en een dak boven het hoofd. De prettige service van de hosts en de uitstekende ICT-voorzieningen maken Place for Bizz Valkenswaard tot een professionele plek die voelt als thuis. Wist u bijvoorbeeld dat de host aan de balie de telefoon opneemt met uw bedrijfsnaam en ook uw post verzorgt? Ook voor andere administratieve of secretariële ondersteuning kunt u altijd bij hen aankloppen.

Modern werken in goed gezelschap

Het business center in Valkenswaard is een modern gebouw dat voorzien is van hoogwaardige faciliteiten. Veel kleur en licht kenmerken de kantoorunits en algemene ruimte. Wilt u in uw pauzes de benen strekken? De omgeving van Place for Bizz Valkenswaard is lekker groen en het winkelcentrum ligt op loopafstand.

3D Tour Valkenswaard

prijzen

Kantoorruimte in Valkenswaard

 • vanaf 25 m² tot 88 m² netto
 • prijzen vanaf € 460,- p.m.
 • incl. gas, water, elektra & servicekosten
 • bemande centrale receptie (tijdens kantooruren) en secretariaat
 • toegangsbeveiliging entree
 • gratis parkeren
 • gratis koffie & thee
 • telefoonservice
 • gebruik kantoorapparatuur
 • postverzorging inkomende en uitgaande post
 • gratis spreekkamers op basis van een fair use policy op alle locaties van Place for Bizz
 • onderhoud en schoonmaak van algemene ruimten
 • inbraakbeveiliging op begane grond verplicht pakket à € 38,40 excl. btw per maand

Meer weten over kantoorruimte in Valkenswaard?

Neem contact met ons op om de opties voor uw onderneming te bespreken. Via het formulier, per mail of telefoon. There’s always place for bizz.

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.