Kantoorruimte Helmond

aanvragen Bel mij terug

Professionele kantoorruimte, mooie omgeving en extra service: Place for Bizz Helmond

U bent ondernemer en zoekt goede en professionele kantoorruimte, voorzien van alle faciliteiten die uw werk makkelijker maken. Als daarbij de omgeving, de extra service en de andere huurders uw succes versterken, weet u dat u de juiste plek heeft gevonden. Juist daarom huurt u kantoorruimte bij Place for Bizz in Helmond.

“Onze huurders zijn heel enthousiast over de ligging en omgeving van het business center. Ze maken regelmatig even een wandeling langs het water en in het groene gebied om het terrein heen. Met frisse neus en verse koffie kunnen ze daarna weer aan de slag.” – host Place for Bizz Helmond.

Vanaf 25 m² tot 69 m² óf een kantoor op maat

Vanzelfsprekend kunt u op onze locatie in Helmond kantoorruimte huren in diverse maten en soorten. Al vanaf 25 m2 huurt u een professionele kantoorunit en bent u verzekerd van de extra faciliteiten en service die Place for Bizz biedt. Heeft u juist meer ruimte nodig? We hebben zelfs kantoorruimte beschikbaar in units van 50 m2. Ook tussendoor uitbreiden, inkrimpen of intern verhuizen is mogelijk. Zo bewegen we graag mee met uw bedrijf.

Kan ik iets voor u doen?

Bij binnenkomst worden huurders en hun relaties professioneel ontvangen door onze hosts. Zij staan de hele dag voor u en uw gasten klaar, nemen de telefoon op met uw bedrijfsnaam en verzorgen de post. Heeft u administratief of secretarieel ondersteuning nodig? Vraag de hosts dan gerust naar de mogelijkheden. Ze helpen u graag.

Bereikbaar voor iedereen

Het business center ligt aan de Steenovenweg 5 in Helmond, op bedrijvenpark Groot Schooten, dat onderdeel is van de High Tech Automotive Campus. U vestigt zich tussen hoogwaardige technologie, een mooi visitekaartje voor uw onderneming.
Deze locatie is perfect voor bedrijven die een goede start of doorgroei willen maken. Natuurlijk is het business center zeer makkelijk bereikbaar en is er gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten.

3D Tour Helmond

prijzen

Kantoorruimte in Helmond

 • vanaf 25 m² tot 69 m² netto
 • prijzen vanaf € 460,- p.m.
 • incl. gas, water, elektra & servicekosten
 • bemande centrale receptie (tijdens kantooruren) en secretariaat
 • toegangsbeveiliging entree
 • gratis parkeren
 • gratis koffie & thee
 • telefoonservice
 • gebruik kantoorapparatuur
 • postverzorging inkomende en uitgaande post
 • gratis spreekkamers op basis van een fair use policy op alle locaties van Place for Bizz
 • onderhoud en schoonmaak van algemene ruimten
 • inbraakbeveiliging op begane grond verplicht pakket à € 38,40 excl. btw per maand

Meer weten over kantoorruimte in Helmond?

Neem contact met ons op om de opties voor uw onderneming te bespreken. Via het formulier, per mail of telefoon. There’s always place for bizz.

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.