Coachruimte huren

Ben je op zoek naar een coachruimte? Bij Place for Bizz huur je ruimtes die speciaal zijn ingericht voor het voeren van coachingsgesprekken. De ruimtes zijn zo ingericht dat jij en je cliënten je vertrouwd voelen in een huiselijke omgeving. 

kantoor-icon

Een coachruimte huren bij Place for Bizz

Je kunt een coachruimte huren bij Place for Bizz voor allerlei soorten coachingsessies. We hebben ervoor gezorgd dat de coachruimtes informeel zijn ingericht waardoor het een prettige ruimte is. Er staan fijne stoelen zodat iedereen zich optimaal op zijn/haar gemak voelt. Door de knusse en warme sfeer kunnen jij en je cliënten in alle rust en privacy van een goed gesprek genieten. Onze coachruimtes kennen diverse voordelen:

  • Per uur, halve of hele dag te huur, vanaf €17,50
  • Vriendelijk en professioneel ontvangst door onze hosts
  • Gratis koffie en thee
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoek
  • Coachruimtes in Eindhoven De Hurk, Valkenswaard en Helmond

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vergaderruimte Spreekkamer Coachruimte Helmond

Complete coachruimtes

Bij Place for Bizz verhuren we complete coachruimtes. Je bevindt je met jouw clienten in een verzorgde omgeving die van alle gemakken is voorzien. Zo is er comfortabel meubilair in de ruimte aanwezig wanneer er een goed gesprek gevoerd moet worden, maar kunnen jullie ook aan een tafel plaatsnemen wanneer er taken uitgevoerd moeten worden op bijvoorbeeld een laptop. 

Je maakt gebruik van ons super snelle glasvezel internet en er is gratis parkeergelegenheid én gratis koffie en thee voor jou en je bezoek.

Voordelen van een coachruimte huren bij Place for Bizz

Een coachruimte huren kan vele voordelen hebben. Ben je een zelfstandig coach zonder eigen praktijk, dan kun je een coachruimte huren voor een fysieke meeting. Je zit niet vast aan maandelijkse kosten, maar boekt gewoon een coachruimte wanneer je een coachsessie gepland hebt staan. 

Vaak zien we dat coaches veel vanuit huis werken en ook veel digitale sessies doen. Het is dan fijn om bij het verzoek om een fysieke meeting naar een van onze coachruimtes uit te wijken in plaats van een sessie bij je thuis te organiseren. Zo houd je werk en privé lekker gescheiden!