Bedrijfsruimte Valkenswaard

aanvragen Bel mij terug

Bedrijfsruimte huren in Valkenswaard

Een professionele thuisbasis voor uw onderneming waar de Brabantse gezelligheid optimaal tot zijn recht komt. Dat biedt de bedrijfsruimte van Place for Bizz Valkenswaard. Gelegen in de grensstreek zijn de invloeden van het nabijgelegen België duidelijk merkbaar. De huurders van dit gemoedelijke business center vormen een actieve community en organiseren regelmatig een gezamenlijke lunch of borrel, soepmoment of andere spontane activiteit.

Het moderne gebouw van Place for Bizz Valkenswaard ligt in het centrum van het bourgondische Valkenswaard en is goed bereikbaar, ook vanuit België. Mede dankzij de vele ondernemersactiviteiten is de locatie laagdrempelig voor nieuwe huurders. Ontdek de voordelen van deze bedrijfsruimte in Valkenswaard en laat de zin tot ondernemen nog verder toenemen!

Met een Brabants tintje

In het business center in Valkenswaard verhuurt Place for Bizz 11 bedrijfsruimtes van 77 m2 of groter. Natuurlijk zoekt u meer dan alleen een bepaald aantal vierkante meters. U stelt ook prijs op receptie- of telefoondiensten door onze hosts, een professionele postservice en goede ontvangst met gratis koffie en thee. Ook in dit moderne en kleurrijke business center aan de Kerkhofstraat in Valkenswaard helpt Place for Bizz u een succes te maken van uw onderneming.

Bij Place for Bizz Valkenswaard heeft u letterlijk de ruimte om uit te breiden of uw bedrijfsactiviteiten uit te voeren.

En door mee te doen aan bijvoorbeeld een open coffee of netwerkbijeenkomst met een Brabants tintje maakt u meteen kennis met collega-ondernemers.

Wat kunt u verwachten?

Een open en toegankelijke sfeer omringt uw bedrijfsruimte. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht en u voert uw eigen vestigingsadres, circa 20 km van de Belgische grens. De bedrijfsunits hebben een uitzonderlijk hoog plafond (vrije hoogte 5,4 meter), een gladde betonvloer en een eigen toegangsdeur. Buiten de voordelen van een eigen vestigingsadres is ook de ruime parkeergelegenheid voor de deur een pré. De bedrijfsruimtes hebben krachtstroom en een glasvezel- en telefoonaansluiting. Gas en water zijn bij de prijs inbegrepen, net als de koffie en thee voor uzelf of uw gasten. Uiteraard heeft elke bedrijfsruimte een eigen toilet. Aan de hand van het verbruik worden de elektriciteitskosten aan de huurder doorberekend. Er geldt een flexibele opzegtermijn.

prijzen

Specificaties bedrijfsruimte Valkenswaard

Centraal in de Benelux (goed bereikbaar vanuit België) en bruisend van ondernemersactiviteiten.

Unit, 77 m2 vanaf € 668,00, all in
Unit, 105 m2 vanaf € 910,00, all in

 • bedrijfshal met verhoogd plafond, eigen toilet en krachtstroom
 • een professioneel vestigingsadres van uw bedrijf
 • 24/7 toegang tot het business center
 • receptiediensten (back-up telefoondienst, postservice, gastenontvangst, etc.)
 • gratis koffie en thee
 • gratis gebruik kantoorapparatuur (papiervernietiger, kopieerapparaat, etc.)
 • gratis parkeren
 • verbruik gas en water inbegrepen, net als servicekosten
 • gratis gebruik van vergaderruimtes op basis van een fair use policy op alle locaties van Place for Bizz
 • binnen enkele dagen operationeel
 • flexibel huurcontract, 2 maanden opzegtermijn

Meer weten over bedrijfsruimte in Valkenswaard?

Neem contact met ons op om de opties voor uw onderneming te bespreken. Via het formulier, per mail of telefoon. There’s always place for bizz.

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.